Elegantne Päike Ja Kuu Seina Art Metal Decor Ja Pilkupüüdev Skulptuur Ilusti Pidulik Dekoratsioon Trahvi Viimistletud Metall

0 Reitingud
€9.73 €22.13

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Elegantne Päike Ja Kuu Seina Art Metal Decor Ja Pilkupüüdev Skulptuur Ilusti Pidulik Dekoratsioon Trahvi Viimistletud Metall

Sobib kunsti harrastajatele ja neile, kes otsivad ainulaadset kaunistused, see metallist decor on peab olema.Selle keerulise käsitööoskused ja kunstilise kaebuse muuta see välja paistma tööd.

Valmistatud metallist, see decor töö on ette nähtud taluma väljas tingimustele, ilma et roostetamine või pleegib.

Kas oma sissepääs, elutuba või magamistuba, see metallist decor koheselt muudab tühjenda Oma mitmekülgne suurus muudab selle sobivaks mis tahes sise-ruumi.

See metallist decor on ideaalne sünnipäevad, housewarmings, või mis tahes eriline sündmus.Oma elegantse disaini ja sümboliline esitus oleks mõtestatud kohal.

Lisada võlu oma väljas ruumi, kus see metallist kujundusest.Meisterdatud vastupidav metallist, see toob kunsti pöörduda iga seina.Ideaalne aed, terrass ja varikatused.

Värv:Tumesinine

Materjal:Metall

Suurus:30 x 30 cm

Pakendi Sisu:

1 x Kaunistuste

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k54609

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…