Raha Ümbrikus Süsteemi Rahakott,Millel On 12 Raha Eelarve Ümbrikud Ja 12 Eelarve Lehed Pere Eelarve Planeerija

0 Reitingud
€23.07 €32.95

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

EELARVESTAMINE TEHTUD LIHTNE & LÕBUS :Kuidas ma saaksin lahti oma võla?Lihtsalt alustada ostes antud raha eelarve rahakott.Eelarve rahakott süsteem võib aidata teil eraldada eelarve iga kulul oma elu.Teha raha eelarvestamine hea harjumus oma viis rahalist sõltumatust, kellel on raha ümbriku süsteemi.

SUUR VÄÄRTUS määratakse: Pakkudes rohkelt ruumi, et salvestada oma panga kaardid, fotod, pliiats,pangatähed ja mündid,kupongid.

AINULAADNE JA VASTUPIDAV:stiilne raha süsteemi rahakott on valmistatud vastupidavast PU nahk ilus ja kõrge kvaliteediga pinnale.Eelarve vahendid on 12 unikaalse kujunduse, mis võimaldab teil kergesti eristada.Iga eelarve vahendid on tühi silti, vali kategooria.Seal on perforatsiooniga vasakul pool ümbrik, mis võimaldab teil määrata neile oma rahakoti.

EELARVE JÄLGIMINE BILANSS: Eelarve jälgimise leht võimaldab teil jälgida kõik raha läheb sisse ja välja.Mugavaim liigitada ja korraldada oma eelarve.See, kuidas teil on kontrolli oma raha ja eraldada oma raha korralikult.

värv:Must

Materjal:pu+raamat

suurus:Umbes 21 x 12,5 cm

Pakendi Sisu:

1 x Rahakott

12 x Eelarve tabel

12 x Raha ümbrik

1 x Sideaine

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k201246

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…