6Piece Tähise Omanik 5X7 Tolline Akrüül Kulla Piire Ja Vertikaalne Seista, Kahepoolne Tabel Omanikud Pulm

0 Reitingud
€26.74 €38.19

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

6Piece Tähise Omanik 5X7 Tolline Akrüül Kulla Piire Ja Vertikaalne Seista, Kahepoolne Tabel Omanikud Pulm Elegantne ja Kaasaegne Disain: selge akrüül disain on kaasaegne ja elegantne ning täiendab iga kodus kaunistused või partei teema.

Tugev ja Vastupidav: Tehtud kvaliteetne akrüül, need tabeli numbrid ja riiul ärkajatele on tugev ja vastupidav, tagades püsiva kasutada.

Kergesti Puhastatavad ja Korduvkasutatavad: Need tabeli numbrid ja riiul ärkajatele võib kergesti pühkida maha niiske lapiga, ja nad on korduvkasutatav erinevate sündmuste ja isikutega.

KAHEPOOLNE EKRAAN - laadi üles oma 5 x 7 tolli pildid lihtsalt ja otse kahepoolne näha läbi raamid võimaldavad teil vaadata mõlemalt poolt.Lihtne puhastada ja lihtne uuendada, uued fotod.

LAIALDASELT KASUTATAKSE - Ideaalne väljapanek foto, plakat, voldik, menüü, ajakava, laste kunsti, loetelu, pilt, reklaami ja numbrid kaardi pulmad tabel,kodu, büroo, kauplus, restoran, kirik, tualett ja kool.

Värv:Läbipaistev gold serv

Materjal:Akrüül

Mõõdud:212 x 127mm

Pakendi Sisu:

6 x Tähise Omanik

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k186904

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…