Nooled Metallist Nippi Komplekt,Metallist Otstega Nooled Teras Vihje Määrata, Professionaalne Alumiiniumist Varred,Messing Barrelit parima kvaliteediga

0 Reitingud
€12.41 €24.83

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Omadused:

Teras vihje noolemäng komplekt sisaldab messing barrelit+extra-vastupidav alumiiniumist varred+o-rõngad, et vältida vabastades+lendude+slim-juhul,jne.

Nooled teras vihje komplekt sobib kõikidele noolemängu mängija algajatele, juhuslik mängija, et professionaalne mängija.vihje noolemäng komplekt on suurepärane valik jõulud, sünnipäev, ja teisel juhul on puhkus kingitus andes.

Eelmonteeritud noolemäng,iga teras otstega nooled ja tarvikud on pakitud vastupidav kast, mis on lihtne ladustada ja vedada, ilma et eemaldada noolemäng osad.see võib kaitsta neid tolmu või niiskust.

Mitu set-up võimalus.eksperimendid on aidata teil leida täiuslik noolemäng setup-oma-stiilis.luua oma kohandatud aksessuaar konfiguratsiooni, siis on võimalik, et leida parim võimalik kombinatsioon vastavalt oma stiilis ja võime.

Mitmeotstarbeline,metallist ots noolemäng komplekt on täiuslik paljudel eesmärkidel, nagu casual play või mängu võistlusi kodus,kolledži dorm,mängu-tuba,asukoht,klubid,baarid.

Tehnilised andmed:

Materjal:Alumiinium

Pakett Sisaldab:

Nooled Metallist Nippi Komplekt

Märkus:

Palun lubage 1-2cm vigade tõttu käsitsi mõõtmine.

Kuna erinevus betweeen erinevad monitorid,pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

sku: k7065

Vanus >3 Aastat
Päritolu Mandri-Hiina
Tüüp Nooled

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…