Lauatennise Treener Määrata Tagasilöögi Lauatennis Ise Training Kit Tugev Vastupanuvõime Tava Training Tool Lastele, Eakatele

0 Reitingud
€8.48 €16.96

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Suurendada oma käe-silma koostöö meie Sise-Tapeedid Lauatennis.Valmistatud vastupidavast PVC materjalist, see on mugav kasutada ja sobib keskealised inimesed.Lihtsalt hoidke center tõmbuda see, kui ei kasuta.

Kirjeldus:

Nimi: Tapeedid Lauatennise Treener

Materjal: ABS

Toote mõõdud:

Pall joone pikkus: umbes 150cm/59.06 aastal

Pakkeleht:

1 komplekt* Lauatennis Treener Komplekt

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Keskkonnasõbralik: Valmistatud vastupidav, kulumiskindel ja keskkonnasõbralik, PVC-materjal, selle tabeli tennise treener komplekt talub korduvat kasutamist ning pakkuda teile kauakestev lõbus.

2.Arendada Oskusi: Meie lauatennise Treener Komplekt on ideaalne veeta aega koos oma laste, parandades samal ajal nende reaktsiooni võime, kontsentratsiooni ja käe-silma koordinatsiooni.Nautida lõbus ja hariv mäng kokku.

3.Kohandatud Koolitus: Meie lauatennise Treener Komplekt annab ainulaadse koolituse, tänu reguleeritav elastne köis automaatse tagasilöögi.Saate pingutuseta hoidke center tõmbuda ja muuta pikkuse, mis võimaldab teil kohandada tagasilöögi täiuslik tava istungil.

4.Sujuv Ühendamine konks seinale paigaldatud disain meie lauatennise Treener Komplekt muudab paigaldamine imelihtne, ilma et oleks vaja puurida.Säästa aega, ruumi ja vaeva meie Punch-Tasuta lahendus.

5.Lai Kasutusala: Tõsta oma käe-silma koostöö ja refleksid, kuigi neil on lõbus lauatennise Treener Määrata.Ideaalne lastele, noortele, keskealistele ja eakatele mängijad mängida rühmades kaks või rohkem.

sku: k8101

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…