Laua Võitlus Mängud Konkurentsivõimeline Lauamängud Lahing Lauamäng Lastele Pere Mäng Lauamäng Isiku Kasuks Pere Laua Mäng

0 Reitingud
€16.46 €32.93

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

"Tulge ja nautige rõõmu meie Desktop Board Mänguasi!Parandada oma peenmotoorikat koos kahe mängija interaktiivne lahingud.Ohutu ja usaldusväärne, see mänguasi on suur allikas meelelahutust igas vanuses!"

Kirjeldus:

Toote nimetus: Kahe mängija racing lauamäng

Materjal: ABS

Suurus: 50.2*17.2*18cm| 19.76*6.77*7.08 aastal

Sobiv vanus: 3 aastat vana ja üle selle

Omadused: Kahe mängija lahing, puzzle valgustumine

Pakett Nimekiri:

1 x Interaktiivne lauamäng

Vaata rohkem toote detailid

1.Lõbus mängida: mäng on lihtne ja kergesti mõistetav, kuid põnev ja huvitav lahing kogemus on hoida sind konks.Tule ja naudi seda lõbu ja kiire tempo racing lauamäng koos oma sõprade ja perega.

2.Arendada Oskusi: Selles osalemine racing juhatuse mäng ei ole ainult paelub lastele, kuid pakub ka lõbusaid ja harivaid tegevusi, et parandada refleksid ja arendab peenmotoorikat, mistõttu see on suurepärane võimalus suurendada oskuste arendamine.

3.Kahe mängija konkurents: See võidusõidu lauamäng on lõbus töötab puzzle, mis väljakutseid oma strateegilist mõtlemist ja reaktsiooni oskusi.Te saate mängida koos sõbraga või perekonna liige ja naudi põnev kahe mängija konkurentsi.

4.Värvikas ja Ohutu: racing juhatuse mängus on elav värv, mis lööb kids' kujutlusvõimet.Ta on uhke sile pind, mis on õrn laste käsi.Tugev ehitus kasutab ohutuid materjale maksimaalne vastupidavus.

5.Üllatav Kingitus: See lauamäng annab kiire tempo tegevust ja strateegilistele väljakutsetele, mis hoiab mängijad, kes tegeleb tundi.See on ideaalne loominguline kingitus lastele ja peredele, kes armastavad lauamängud

sku: k12577

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…