2 TK Golf Jahuti Kotti,Golf Õlu Külmik Varruka Jaoks, Reguleeritav õlarihm Hoida Konserveeritud Joogi Külma golfiväljak

0 Reitingud
€18.38 €31.15

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

2 TK Golf Jahuti Kotti,Golf Õlu Külmik Varruka Jaoks, Reguleeritav õlarihm Hoida Konserveeritud Joogi Külma golfiväljak, [ISOLATSIOON & MATERJAL]- golf külmik kott on kvaliteetne isolatsioon ja täiendatud veekindel tõmblukk, hoides joogid värskendavalt jahe ning 6-8 tundi.see golf bag külmik varruka tagab teile meeldib ice-cold bevies oma golf semud.

[SUURE MAHUTAVUSEGA], mis on Spetsiaalselt projekteeritud, et hoidke kuue 12-unts purki või kaks pudelit veini.Ühel küljel lukuga tasku, et salvestada oma täiendavaid punkte.Väike cooler kotid isoleeritud on väga portatiivsete ja võib kanda suur kott, ideaalne sportimiseks või reisida.

[LIHTNE KASUTADA]- Kujundatud täiendatud tõmblukk, meie golf õlu külmik võimaldavad teil salvestada ja saab haarata kergesti.Kui sul on janu, siis saab alati välja võtta saab külma juua golf bag külmik juua.

[LAIALDASELT KASUTATAV ja VASTUPIDAV]- Reguleeritavad rihmad ja käepidemed, sobib õla-ja Pihuarvutid.Kvaliteetne riie ja tugev lukuga tähenda, et jahedam kott on kauakestev ja vastupidav.See õlu külmik kott on mitte ainult sobib golf, kuid sobib ka telkimiseks, pikniku -, reisi -, ja välistingimustes sport.

[IDEAALNE KINGITUS]- golf kott õlut külmik varrukas on viimane golf aksessuaarid meestele ja naistele ning on täiuslik golf kingitus.Must-have golfimängijad ja golfi harrastajatele, see golf õlu kott cooler annab teile ülim kogemus.

Värv: Punane & Hall

Materjal: Oxford riie

Pakendi Sisu:

2 x Golf Külmik Kott

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k12592

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…