2TK Kirjanikud Messenger Puidust Kast, Puust Multifunktsionaalse Kunstniku Pintsli Tööriist Ja Ladustamise Kasti, Väljas Maali Vastupidav

0 Reitingud
€33.79 €51.19

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

[MATERJALID]See puust kast on valmistatud vastupidavast puidust, õla kott on ehitatud viimase.Hea esituse ja tihendus privaatsuse tagamiseks oma asjad.

[MITMEOTSTARBELINE TÖÖRIIST]see pole Mitte ainult funktsionaalne ladustamise ja mälestus kasti, kuid võib ka olla crossbody kott, ehted kast, korraldaja või isegi dekoratiivne objekt.

[KASULIKKU hoiukarpi]Kui sa seda kaasaskantavad puidust messenger kasti, et teie vabaõhutegevusega nagu väljas kirjalikult või inspiratsiooni salvestus, see võib olla väga kasulik, sest see on 5-elastne loopfor pliiatsid või pliiatsid, 3 elastne lint hoida pastapliiatsid, klaasid, käärid ja 2 paigaldada klambrid.

[PUUST KIRJALIKULT LAHTER]kirjanik messenger puidust kast on valmistatud vastupidavast puidust ja on ideaalne kirjanikud, disainerid, kunstnikud ja inimesed, kes soovivad eskiis.Võib anda ka kingituse sinu kirjanik sõbrad.

[UNIKAALNE DISAIN]kirjanikud messenger puidust kast on ilus hästi kavandatud puidust keskmise messenger kasti "kohver stiil" ideaalne eklektiline kirjanikud, disainerid, reklaamist, arhitektid, või keegi, kes lihtsalt armastab kirjalikult.

Materjal: puit

Värv nagu näha

Pakendi Sisu:

2 x kirjanikud messenger puidust kast

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k5121

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…