Raamat Seista Reguleeritav Laud Lugemise Seista Roostevaba Õpilaste Vajadused Tabletop Seisab Retseptid Õpikud Dokumendid Tablett

0 Reitingud
€9.85 €27.39

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

See laud raamat hoidik sobib igas vanuses õppuritele.Selle vastupidav disain, see mahub iga päev raamatud ja noodid ilma alla.Omanik on roostevaba, tagades pikaajalise kasutamise.

Tehnilised andmed:

Materjal: Metall

Toote suurus: umbes 16.4x21x18.6cm/6.46x8.27x7.32 tolli

Pakkeleht:

1tk Raamatu seista

Vaata rohkem toote detailid

1.Parandab Halb Rüht: Meie book seista pakub uuel tasemel paindlikkust, võimaldades teil kohandada nurk ja kõrgus oma raamatus, et saavutada täiuslik lugemise seisukoht.See aitab suurendada tähelepanu ja on sobiv inimestele, mis kuuluvad eri vanuserühmades.

2.Sujuv Lugemine: Meie Book Seista, pakub võrratu stabiilsust erinevate raamat paksused, mistõttu see sobib igapäevaseks kasutamiseks ja laialdaselt kohaldatavad desktop raamat seisab.

3.Paranenud Lugemise Mugavus: Meie raamat stand on varustatud libisemiskindla padjad ja vastupidav konstruktsioon, mis väldib selle libisemist või kukkumist.See stabiliseerub oma lugemisel materjali ja tagab mugava lugemise kogemus.

4.Stabiilne Raamat Seista: Valmistatud metallist, selle raamatu omanik annab tugeva haarde ja pidev toetus oma lemmik loeb.Selle sile, poleeritud pinnad takistab kriimustuste ja plekke, ja see on roostevaba pikaajalise vastupidavuse.

5.Laiaulatuslik Raamat Omanik: selle raamatu omanik, saate hõlpsalt muuta oma laua-või tahvelarvuti sisse mitmekülgne platvorm mugavalt lugeda tekste, ajakirjad, retseptid, noodid, ja isegi dokumente.

sku: k137727

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…