Tuletorn Pliiatsi Hoidja Laua PU Nahk Ring Pencil Cup Seista Desktop Pen Korraldaja Pot Meik Harja Hoidja Office Kooli

0 Reitingud
€10.46 €20.93

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Stiilne ja Praktiline Pliiatsi Hoidja: Värviline maal romaan muster pencil cup, Kaetud kvaliteetsed kunstnahast koos õrna õmblemine viimistletud; Topelt-ääristatud, siledad servad; Sise-puidust ehitus, õrn ja püsiv; Pehme vooder kaitseb objekte, alates nullist, lihtne puhastada ja hoida uus.

Multifunktsionaalne Laud Korraldaja: Armas pliiats korraldaja on idee, laua tarvikud korraldavad kool, klass, amet töökohal, õppe tuba, lõpeta tabel, magamistuba, elutuba, köök, nurgas töölauale, counter, kummut.

Lihtne Juurdepääs teabele: enam otsivad kadunud marker pliiatsid või vales kohas väikesed esemed, hoida kontoritarbed käeulatuses teie laual on selle pakkumise korraldaja.

Pikkus on 3.1x3.1x3.9inch (DxWxH).Ringi desk tarvikud & workspace ' i korraldajad - ideaalne hoidke kirjalikult nõud ja kontoritarbed, nagu markerid, pliiatsid, joonlauad, kääride, võtmed, meik pintslid, ja rohkem kirjatarbed.

Esteetiline Office Organisatsiooni & Home Decor: Klassikaline & elegantne disain, vastupidav & veekindel.Kingitus idee naised/ lapsed/ õpetajate/ õpilaste/ kolleeg.

Kui soovite rohkem stiili, võite saata mulle fotosid, mis Tahes liiki foto,pilt,foto,joonistused,kunsti tööd saab eaily teha.

Saate printida mis tahes pildid, mis teil nagu online või foto oma eraelu puutumatust soodustavate tehnoloogiate, uute jooniste oma kunsti töö.

See on nii lihtne, nagu trükkimine paberile!!

Plssend meile selge pildi enne luua selleks.(Kõrgem mõiste pildi ,enam selge, pliiatsi hoidja on)

Toodete Kuvamine:

sku: k98578

Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Nahk
Kuju Ring
Stiil Modern Stiil
Tüüp Sulepeahoidikud

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…