Soojendusega Desk Pad Elektrilised Laua Mat 3 Kütte Tase Sülearvuti Klaviatuur Matt Extended Edition Mäng Mouse Pad 28 X 12 Tolli Suured

0 Reitingud
€27.00 €53.99

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Jääda hubane kuigi te töötate koos meie soojendusega desk pad!3 temperatuuri seaded (high-oranž, keskmine-roheline, väike-sinine), veekindel ja termiliselt isoleeritud materjali, ja õmmeldud servad, see pad on hellitada oma keha nagu ei kunagi varem.See on ideaalne kingitus igaühele, kes tahab jääda soe ja mugav oma laua!

Omadused:

Toote materjal: PVC kvaliteet

Toote mõõdud: 70*31cm/27.56*12.2 cm

Võimsus: 65w

Nimekiri:

1 x soojendusega desk pad

Vaata rohkem toote detailid

1.Mugav Temperatuur Seade: Te saate reguleerida temperatuuri soojendusega desk pad puudutades center osa lüliti.Seal on kolm käiku valida: suur ekraan oranž valgus, keskmise ekraani roheline tuli, ja väike ekraan sinine valgus.

2.Täiustatud Stabiilsus: Meisterdatud kvaliteediga PVC materjal ja kummist tuge, see on kuumutatud desk pad on õmmeldud servad, et vältida fraying ja mittelibiseva põhjaga disain paremat stabiilsust.Naudi usaldusväärne ja mugav töö kogemus stabiilne hiire töö.

3.Ohutuse Tagamine: See kuumutatud desk pad on valmistatud veekindlast ja soojusisolatsiooni materjali, mis annab suurt soojust ja kaitseb sind elektrilöögi.See on ka neli-kiht ohutuse disain, mis tagab super veekindel ja lühise jõudlust.

4.Lai Kasutusala: Meie soojendusega desk pad pakub toasty, lohutav kogemus, kas te soovite magada lauale või soe oma jalga astudes tallad.Tema plüüš-tekstuur on hellitada ja rahustab teie keha, jättes teile elujõudu ja valmis tegelema päev.

5.Hämmastav Kingitus: Hoidke käed ja jalad toasty kolme soojust taset ja taimeri seadistused, ideaalne töö, õppimise või lõõgastuda.Valmistatud vastupidav, lihtne-to-clean materjalid, see on ideaalne kohal perekond, sõbrad, klassikaaslased, töökaaslased ja ise.

sku: k55302

Mudeli Number Arvuti lisaseade padi
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…