Kanagawa Laine Maali Mouse Pad mittelibiseva Kummist hiirepadi koos Õmmeldud Servad Veekindel Hiire Matt Office 31.5" x 11.8"

0 Reitingud
€5.51 €7.76

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Suurus 800 X 300 X 3mm (31.5 X 11.8 Tolline) Mahub Töölauale Suurepäraselt Ja Annavad Täiusliku Liikumise Ruumi.Kehtib Igat Liiki Klaviatuurid Ja Hiired.

Mõeldud Punutud Materjalist,Sile Pind Tagab Sujuva Hiire Kontrolli Ja Täpselt Täpsust.Optimeeritud Kiiret Liikumist, Säilitades Samal Ajal Suurepärase Kiiruse Ja Kontrolli Ajal Oma Töö-Või Mäng.

Tihe Libisemiskindel Tumenevad Võib Kindlalt Grip Töölauale, Et Tagada Stabiilne Toimimine Hiir Ja Klaviatuur.Seda Saab Tõhusalt Vältida Klaviatuuri Ja Hiire Libisemise Ja Liikumise Ajal.

Tõhusalt Vältida Juhuslikku Kahju Mahavoolanud Vedelik Või Muud Õnnetused.Kui Vedelikupritsmete Kohta Pad, See On Vorm Vette Langeb Ja Lükake Alla.Lihtne Puhas Hoida Ja Ei Lükka Oma Töö Või Mäng.

Meie Mouse Pad Mõeldud Punutud Materjal Ja Kõrge Elastsus Looduslikust Kummist Materjalist, Vastupidav Kvaliteet Seisab Kuni Aasta Jooksul Kasutada.

sku: k46486

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…