Kaasaskantav Laua Raamatu Lugemine Seista Raamatu Omanik Metallist Reguleeritav Raamat Seista Lugemise Omanik Õpikud MusicBooks Kokaraamat Omanik

0 Reitingud
€9.28 €14.06

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kirjeldus:

Silmade Kaitse Lugemise Raamat Seista: Raamat seisab lugemine on kuus gear nurkade (0~68 kraadi), mida saab kohandada suvaliselt, kõrguse reguleerimine silmade vahel ja lugemine faili ja kaitsta silmi, võib ka õige vale istub poos, ja leevendada visuaalse väsimus.

Aktiivsus Raamat, Klamber: retsept kokaraamat omanik on fikseeritud raamat hoidja, mida saab reguleerida vabalt.See sobib raamatuid on erineva paksusega (umbes 1000 lehekülge), mis tegelikult takistab raamatust, mida keerates juhuslikult.sa saad muuta lehe pärast lugemist.

Kaasaskantav ja kompaktne: suurus metalli raamat seista ainult 21x16.5x19cm 8.27x6.5x7.48inch, see on kerge ja kaasaskantav, saate seda liigutada lihtsalt, küljel riiul saab pikendada, mitte ainult sobib pannes tavalised raamatud, vaid ka saate suurendada raamatud, nagu näiteks ajakirjad ja ajalehed.

Laialdaselt kasutatakse: kokaraamat omanikud on loodud kuvama raamatuid, mobiiltelefonid, tahvelarvutid, ipads, dekoratsioonid ja muud tooted, mis vajavad toetust, muutes oma uuringus, töö, ja meelelahutus aja tõhusamaks, sobib kontorid, kodu -, reisi -, kooli -, köögid , Sise-ja välistingimustes.

Mõistlik Disain: Raamat seisab omanikud on valmistatud hight quanlity metall, seda on lihtne puhastada; alt neli nurgad on varustatud anti-slip põlled, mis võib seista stabiilselt tasasele pinnale, ja kõrgus raamaturiiul saab kohandada vastavalt olukorrale ning asukoht;

On kokkupandav disain ei hõivata ruumi ja ei ole keeruline installi.

Kirjeldus:

Materjal:Metall

Suurus: 20X18.8X15cm

Pakett Sisaldab:

1 x Lugemise Omanik

sku: k86868

Päritolu Mandri-Hiina
Tüüp Bookends

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…