Hiina Kalendri 2024 Lohe Seina Tapeedid Lunar New Year Calendar Hiina Kevadel Festival Aasta Lohe Seina Kalender 2024 Uus

0 Reitingud
€8.71 €17.42

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Jälgi olulisi kuupäevad ning viibimise õnnelik meie 2024 Hiina Kalendri Kuu!Trükitud sõnu, õnne ja õnne, see kalender lihtsalt ripub seintel kontorites või kodudes, ilma lõhna.Samuti leiate väljendeid muret ja hea soovib heledaks oma päeva.Las meie kalender toob sulle õnne ja rõõmu kui aasta varem.

Kirjeldus:

Toote nimetus: 2024 Spring Festival Lunar Kalendri

Materjal: valge papp + topelt offset paberist

Laiendatud suurus: (ligik.)37*68cm/14.57*26.77 tolli

Sisemine lehe suurus: (ligik.)36.5*24.5 cm/14.37*9.65 tolli

Pakkeleht:

1 x 2024 Hiina Müüri Kalender

Märkus:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.Aitäh!

2. Tänu käsitsi mõõtmine, mõõtmine, kõrvalekalle 1-3cm on lubatud.

Vaata rohkem toote detailid

1.Ehitatud, et Kesta: See 2024 hiina kalender on valmistatud tugevast cardstock materjalist, mis on piisavalt paksud, et vastu panna painutamine ja pleegib.See ei ole lõhn ja võib kesta pikka aega.

2.Easy-kuni-Loe Kalender: punase kaelapaela kinnitamine, kergesti peatada käesoleva 2024 Hiina kalendri äri-või kodus seinad jälgida olulised kuupäevad.Selle selge fondid ja kuu faaside oleks lihtne lugeda ja kava traditsiooniline Hiina festivalid ja üritused.

3.Peatada Enne Oma Ajakava: Kunagi ei jäta oluline kuupäev, meie 2024 Hiina Kalendri.Selle kalendri omadused kõik pühad ja festivalid Hiinas, Ameerikas, Kanadas, ja Malaisia.Võite märkida ka isiklikud sündmused tuletavad meelde sünnipäevad, tähtpäevad ja kohtumisi.

4.Zodiac Dragon Kalender: Tähistada Aastal Dragon koos stiiliga.See 2024 Hiina kalender on trükitud uimastamise zodiac lohe muster ja sõnu, õnne ja õnne.Ta on tugev Hiina stiilis ja traditsioonilised elemendid, mis toob teile õnne ja rõõmu kogu aasta jooksul.

5.Üllatus Kingitus: Tuua rõõmu ja õnne lähedastega poolt gifting, et 2024 Hiina kalendri nagu täiuslik väljendus mure ja häid soove.Peen projekteerib, traditsioonilised sümbolid ja olulised kuupäevad Aastal Dragon muuta see täiuslik kingitus perele, sõpradele ja kolleegidele.

sku: k37472

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…