2024 Christmas Mini 3D Cartoon Muster Tabel Kalender Õpilase Töölaua Kaunistus iga Päev Kella enesedistsipliini Väike Kalender

0 Reitingud
€0.21 €0.33

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Uued ja kvaliteetsed!

Kirjeldus:

1. Unikaalne kolmemõõtmeline disain: See laua kalender võtab unikaalne kolmemõõtmeline disain, mis võimaldab teil nautida kujutav kunst pidulik, samas kui soojaks kuupäev ja kellaaeg.

2. Väga rikas Jõulud atmosfääri: See laua kalender võtab Jõulud nagu selle teema, ja erinevate cartoon pilte ja stseeni kujunduse täis Jõulud elemendid, mis teevad teie iga päev täis tugev pidulik õhkkond.

3.2024 aastane kalender: See toode sisaldab täielikku aastane kalender, mis pakub sulle täpne kuupäev ja kuu info, et saab korraldada igapäevast tegevust või meelde tuletada oluline mälestus päeva.

4. Materjal on keskkonnasõbralik ja vastupidav: laua kalender on valmistatud keskkonnasõbralik materjal, mis on paks ja vastupidav pikka aega.Värv on särav ja trükkimine on rohkem peen.Kolme-mõõtmeline graafiline disain pakub nii puute-ja visuaalne kogemus, suurendades iga päev lõbus.

5. Kingitus esimene valik: see kolmemõõtmeline värvimine Jõulud laua kalender on suurepärane kingitus sugulastele ja sõpradele, eriti lastele.See ei ole ainult praktiline, kuid on ka kogumise tähtsust, lisades värvi ja õnne, et nende festivalid.

Omadused:

Peatada organiseeritud ja inspireeritud meie jumalik Mini Cartoon Laua Kalender 2024. Ideaalne kasutamiseks kodus, koolis või kontoris decor, see seisab klapp kalendri funktsioonid cartoon konstruktsioone, mis ergastab teie

Valmistatud kõrge kvaliteediga papp, meie kantavate kalender on vastupidav ja ehitatud viimase.Kahekordse ringi siduv ülaosas võimaldab lihtsat flipping järgmisele lehele ilma pisaravool.

Mõeldud üksikisikutele, kes väärtustavad nii stiili ja funktsionaalsust, meie Mini Cartoon Laua Kalender on ideaalne tudengitele, spetsialistidele ja kõigile, kes soovivad peatada organiseeritud.Kas sa oled maadelda tähtajad, kohtumisi või olulised kuupäevad, kalender aitab teil jälgida seda kõike.

Kas see on teie lauale tööl, teie uuringu ala kodus, või isegi, kui kingitus kallimale, meie Mini Cartoon Laua Kalender on mitmekülgne aksessuaar, mis lisab puudutus loovust, et mis tahes ruumi.Kasuta seda selleks, et planeerida oma igapäevaseid ülesandeid, seada eesmärke, mark erilistel puhkudel, ja hoia peal oma ajakava.

Tõsta oma aja juhtimise oskusi meie Mini Cartoon Laua Kalender.Ruumi tagaküljele iga lehe jaoks detailplaneeringut, võid kergesti kirjutage olulised märkused, meeldetuletused, ja kohtumisi.See käepärane tööriist aitab teil püsida organiseeritud ja kõige paremini iga päev.

Materjal: Paber

Värv: Nagu näha

Suurus: Viide pilt

Pakett sisaldab: 1TK

Märkus:

1. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage viga 1-3mm.

2. Kuna erinevates arvutites erinevate display värvidega, täname oma arusaamist, tegelik toode värv võib veidi erineda pildil.

sku: k56067

Brändi Nimi SDJZT
suurus 6.5x3.5x7cm
Mudeli Number Raamat
Materjal Raamat
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…