2024, et Metsas Trükitud seinakalender Aja Juhtimine Planeerija Planeerija Tegevuskava Korraldaja Töölaua Kalender Kirjatarvete

0 Reitingud
€5.20 €12.40

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte:

1.Maastiku Iseloomulik Pilt: Lisa võlu, et teie kodu või äri meie 2024 seinakalender, väljapanek uimastamise looduslikud maastikud, metsad ja puud.Hoolikalt valitud disain peegeldab oma rafineeritud kunstiline maitse ja elavus.

2.Vaevatu Täitmise Kohta: 2024 Seina Kalender teeb täidesaatva ideid imelihtne oma tõhusa planeerimise süsteemi.Rohke kirjalikult ruumi ja mugav kirjalikult salvestada, saate korraldada ajakava ja ülesanded kergust, tagades teil sageli kursis oma töökoormust.

3.Kvaliteetne Materjal: Nautida erksad ja eredad värvid meie 2024 seinakalender, mis on tehtud, paks paber-ja kõrge kvaliteediga printimise tehnoloogia.See kalender ilostua oma ruumi ja inspireerib sind kogu aasta vältel.

4.Laialdaselt Kasutatakse: Korraldada oma ajakava ja seada eesmärke vaevata meie 2024 Seina Kalender, mis sobib nii eluruumidesse, näiteks elutoas, õppida, või magamistuba.

5.Hämmastav Kingitus: Tehke oma lähedastele elu lihtsam meie 2024 seinakalender.Ideaalne Jõule, sünnipäevi ja mis tahes eriline sündmus, see kalender aitab neil jääda organiseeritud ja peal oma ajakava.

Tähistada oma planeerimise võimeid, mille 2024 seinakalender.Hoia peal sünnipäevad ja olulised kuupäevad samas tutvustada oma unikaalse kunstilise maitse.Kvaliteetne materjal tagab vastupidavuse, et viimane kogu oma õppimise või töötamise aasta.Rakendada oma ideid kavandatud viisil ja näidata elujõudu iga päev see tuleb-on kalender.

Kirjeldus:

Toote materjal: Paber

Toote mõõdud: 29 x 29cm/11.42x11.42 tolli

Toote stiilis: Nagu pildil

Toodete Nimekiri:

1 x 2024 seinakalender

Märkused:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-3cm suuruse vahe.

sku: k63937

Mudeli Number 2024 seinakalender
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…