2024 Jõulud Laua Kalender Mini Cartoon Armas Mustrid Tabel Kalender Creative Desktop Teenetemärgi Igapäevane Planeerimine Väike Kuu

0 Reitingud
€0.43 €0.65

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

2024 Jõulud Laua Kalender Mini Cartoon Armas Mustrid Tabel Kalender Creative Desktop Teenetemärgi Igapäevane Planeerimine Väike Kuu

Uued ja kvaliteetsed!

Kirjeldus:

1. Lihtne kasutamine: 2024 Christmas special-kujuline laud kalender on kaunilt kujundatud ja lihtne kasutada.Teil on vaja ainult klapp kuupäeva ja on uusi maitseid ja üllatusi iga päev.

2. Limited Collection: eriline-kujuline laud kalender on unikaalse disainiga ja on saadaval piiratud kogus igal aastal.See ei ole ainult mingi igapäevased toimingud, kuid ka esimene valik kollektsiooni.

3. Peen kingitused: kaunilt pakendatud, mitte ainult sobib kodukontorisse, aga ka ideaalne kingitus Jõuludeks 2024. See võib anda oma sõpradele, pereliikmetele või kolleegidele.

4. Kõrge kvaliteet: 2024 Christmas special-kujuline laud kalender on valmistatud keskkonnasõbralikke materjale, värve, ei ole kerge kaduma ja vastupidav.

Funktsioon:

Peatada organiseeritud ja inspireeritud meie jumalik Mini Cartoon Laua Kalender 2024. Ideaalne kasutamiseks kodus, koolis või kontoris decor, see seisab klapp kalendri funktsioonid cartoon konstruktsioone, mis ergastab teie elu.

Valmistatud kõrge kvaliteediga papp, meie kantavate kalender on vastupidav ja ehitatud viimase.Kahekordse ringi siduv ülaosas võimaldab lihtsat flipping järgmisele lehele ilma pisaravool.Värvikas numbrid ja valge taust, kalender on lihtne lugeda ja lisab särtsu oma igapäevane planeerimine.

Mõeldud üksikisikutele, kes väärtustavad nii stiili ja funktsionaalsust, meie Mini Cartoon Laua Kalender on ideaalne tudengitele, spetsialistidele ja kõigile, kes soovivad peatada organiseeritud.Kas sa oled maadelda tähtajad, kohtumisi või olulised kuupäevad, kalender aitab teil jälgida seda kõike.

Kas see on teie lauale tööl, teie uuringu ala kodus, või isegi, kui kingitus kallimale, meie Mini Cartoon Laua Kalender on mitmekülgne aksessuaar, mis lisab puudutus loovust, et mis tahes ruumi.Kasuta seda selleks, et planeerida oma igapäevaseid ülesandeid, seada eesmärke, mark erilistel puhkudel, ja hoia peal oma ajakava.

Tõsta oma aja juhtimise oskusi meie Mini Cartoon Laua Kalender.Ruumi tagaküljele iga lehe jaoks detailplaneeringut, võid kergesti kirjutage olulised märkused, meeldetuletused, ja kohtumisi.See käepärane tööriist aitab teil püsida organiseeritud ja kõige paremini iga päev.

Materjal: Paber

Värv: Nagu näha

Suurus: Viide pilt

Pakett sisaldab: 1TK

Märkus:

1. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage viga 1-3mm.

2. Kuna erinevates arvutites erinevate display värvidega, täname oma arusaamist, tegelik toode värv võib veidi erineda pildil.

sku: k57350

Materjal Raamat
Mudeli Number Raamat
Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi JETTING
suurus 6.5x3.5x7cm

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…