MÄNGIB Läbipaistev Akrüül Rekord Ladustamise Rack elutuba Kaunistamiseks Kirje Riiul Seina Omanik Rekord Ekraan Riiul

0 Reitingud
€5.66 €11.32

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Ei ole kerge rooste või vaalentaa, see funktsionaalsed ja dekoratiivsed tööd on ideaalne LP records, Cd-sid, ajakirju, fotoalbumeid ja rohkem.Lihtne paigaldada, sobib see igas ruumis, nagu plaadipoodi, magamistuba, kabinet, elutuba, ja kaugemale.

Kirjeldus:

Nimi: NÜÜD MÄNGIB Rekord Seista

Materjal: akrüül

Vabatahtlik värvid: must, läbipaistev

Toote suurus: umbes 18*4.5*4cm/7.1*1.77*1.57 aastal

Paksus: ca 4mm

Pakk nimekiri:

1*Salvesta Riiul Wall Mount

2*kruvid

2*laienemine toru

4*kahepoolne teip

Vaata rohkem toote detailid

1.Suurendada Oma Ruumi: Lisada veidi elegantsi oma muusika tuba decor see kirje riiul wall mount.Selle 3D fontide disain "NOW PLAYING" lisab peen puudutage ühegi stiili.Kergesti integreerida iga kord ilma vaadates korduvad, mistõttu on stiilne ja mitmekülgne ladustamise võimalus oma vinüül kogumine.

2.Vastupidav ja Pehme: Kasutades hoolikalt valitud materjalid, see rekord riiul seina mount on ehitatud taluma aastat kasutada.Täpsus lõikamise protsessi tulemuseks on ideaalselt sile veljed, mis ei kahjusta teie andmed või seinad.Valmistatud suurepärase 4mm paks akrüül, see mount on tugev, vastupidav ja rooste-vastupidavad.

3.Lihtne Paigaldada: Nautige kahte paigaldamise võimalusi, et see sobiks teie seina tüüp installimisel rekord riiul wall mount: puurida augud või kasutada liimi.Paketi on küllaga kruvid ja kahepoolne teip, paigaldus on imelihtne.

4.Multi-kasutamine: Kasutage seda salvestada riiul wall mount korraldada ja näidata oma kollektsiooni LP records, Cd-sid, ajakirju, fotoalbumeid ja rohkem.See multifunktsionaalne riiul võimaldab teil luua unikaalne, ainulaadne galerii ükskõik millisesse ruumi teie kodus.

5.Kohaldatava Stseen: Meie rekord riiul wall mount annab rohkem võimalusi oma kodu, äri, ja rohkem.Selle laia valikut rakendusi, saate seda kasutada selleks, et lisada puudutus stiili ja võlu, et mis tahes valdkonnas.

sku: k2860

Kasutamine Toit
Kohaldatav Ruum Elutuba
Liigitus Mitte-tagaistme Rack
Funktsioon Öko-sõbralik
Mudeli Number Rekord Riiul Wall Mount
Nr. Määramistasandite Üksik
Materjal Plast
Päritolu Mandri-Hiina
Käitise Tüüp Seinale Paigaldatud Tüüp
Tüüp Ladustamine Omanike & Riiul

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…