1tk Korduvkasutatavad Paksenenud Vaakum Tihendus Kotti Riideid Hoidmine Suure Mahutavusega Tühi Kott Reisi Tarvikute Ladustamine Conta H3F0

0 Reitingud
€4.93 €9.14

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kirjeldada:

Toote nimetus:Puuvillane tekk, kokkupakkimise kott

Toote suurus:40*60cm/15.74*23.62 tolline,50*70cm/17.68*27.55 tolline,60*80cm/23.62*31.49 tolline,80*100cm/31.49*39.37 tolli

Toode värv: Nagu on näidatud joonisel

Toote materjal:PA+PE

Toote omadused:

1. Ruumisäästlik Lahendus: Selle reisi ladustamise kott on mõeldud, et aidata teil säästa ruumi, samas pakkimine oma reisid.

2.Õhk-hermeetiline: vaakum-suletud disain selle ladustamise kott tagab, et ükski õhk pääseks, hoides oma asjad kaitstud niiskuse, tolmu ja putukad.

3.Vastupidav ja Usaldusväärne: Valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest, selle ladustamise kott on mõeldud taluma korduvat kasutamist.Paks

ja vastupidav ehitus tagab selle, et ta saab hakkama rõhk survetakti ilma pisaravool või kobesta, pakkudes pikaajaline säilitamine ja kaitse oma asjad.

4.Lihtne Kasutada: ainulaadne one-way klapp võimaldab lihtsat ja tõhusat õhu eemaldamine.Lihtsalt pakkida oma üksused kott, pitsat tõmblukk ja kasutada tolmuimeja või käsi pumba eemaldada õhk.Pakkimise protsess on kiire ja kiusame tasuta, säästes aega ja vaeva.

5.Mitmekülgne ja Mugav: Selle ladustamise kott ei ole mitte ainult ideaalne reisi, kuid ka kodu-ja organisatsiooni.Selle abil saate salvestada hooajaline rõivad, voodipesu, või isegi suuremõõtmelisi esemeid oma kapis või voodi all.Selle kompaktne ja kerge disain teeb seda lihtne kaasas kanda ja salvestada kui seda ei kasutata.

Ettevaatusabinõud:

1. Nagu me kõik teame , eri arvutite ekraani värve erinevalt, värv tegeliku objekti puhul võib pisut erineda järgmisi pilte.

2.Palun lubage kerge mõõde erinevus on tingitud erinevatest käsitsi mõõtmine.Täname oma arusaamist

Saadetis sisaldab:

1 kott

tere, kutid, tänan külastamast minu pood.kui te soovite osta rohkem kui meil, mis on loetletud, siis palun võtke meiega ühendust.Tere tulemast.Loodan, et teil on kena päeva!

sku: k4022

Materjal Kangas
Tüüp Ladustamise Kotid
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…