Hely Kasti Hallituse DIY Silikoon Hallituse Küünal Desktop Kaunistama Countertop Ühiselamu Kontorid Magamistuba Desktop elutuba

0 Reitingud
€5.27

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Meie jar hallitus on ideaalne neile, kes otsivad uuesti oma vana purgid.Lihtsalt keera peen silikoon õliga, saate muuta oma purgid arvesse unikaalsed kunstiteosed koos litrid.Oma suurepärase viimistletud muudab suurepärane kingitus kõigile, kes soovivad lisada puudutus elegants oma kodus.Tee oma jar käsitöö kogemusi lihtne ja uimastamise meie korduvkasutatavad, kõrge kvaliteet hallitust.

Kirjeldus:

Materjal: Silikoon

Suurus: nagu näha

Pakkeleht:

1pc x ladustamise hallituse

Teade:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, palun lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Pikaajaline Võime: silikoonist valmistatud purgist hallitus võib kasutada lugematuid kordi, jätkusuutlikkuse tagamine koos tugev struktuur, mis säilitab ühtlase kuju.See vastupidav ja hõlpsasti puhastatav toode talub kõrgeid temperatuure, mistõttu on ideaalne kõik oma DIY projekte.

2.Vaikne Vabastamine: Hoida kasutades meie jar hallituse lihtsalt keerates silikoon hallituse vabastada täielikult kõvastunud purki.Hallituse säilitab oma kuju, mis tagavad selle pikaajalise kasutamise.

3.Täiuslik Peegeldus: Meie jar hallituse tagab särava ja poleeritud tulemus, meenutab mirror.Selle sile, interjöör pakub laitmatu pinnad, täiuslik oma vaik käsitöö.Meie hallituse uhke erandlik viimistletud kõrge kvaliteedi ja pikaajalise kasutamise.

4.Loominguline DIY Kunst: Kasutage meie jar hallituse luua unikaalne litrid crystal purgid.Uuendada kuivatatud lilled, pärlid, kivid, lehtkuld ja kaugemale.Muljet oma lähedastega koos ainulaadseid käsitsi valmistatud kingitusi, et esitleda oma käsitöö kavalus.

5.Ideaalne Praeguste : Impress oma lähedastega, tehes unikaalne kingitused iga kord, kasutades seda jar hallituse.Täida purk koos kommid, šokolaadid, või küpsised ja kaunista see paelad, etikette või kleebiseid.Tõsta oma kingitus andes mängu see oluline vahend, ideaalne Uue Aasta kingitused, Laste Päev kingitused, jõulukingitused, sünnipäevad, või mis tahes eriline sündmus.

sku: k3515

Materjal Plast
Mudeli Number Ladustamise Kasti Hallituse
Kasutamine Kott
Spetsifikatsioon 80*60*40cm
Päritolu Mandri-Hiina
Võimsus 12L
Tüüp Kirjaalused & Konteinerid

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…