Müts Lahtrid Ladustamise Suur Vildist Müts Kasti Hoidmine Ring Kokkupandav Müts Vedaja Reisi Müts Kahekordne Avamine Tõmblukk Tolmu-Tõend, Müts Ladustamine

3 Reitingud
€4.56 €29.72

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

[Kvaliteetne Tundsin Kangast]: suur müts kast on valmistatud kõrge-kvaliteet tundsin kangast, mis on mustus vastupidavad ja lõhnatu, ning kasutab täiustatud tootmise seadmed, et luua suurem tihedus tundsin pad on tugev kaal, vastupidavus, vastupidavus ja pikk kasutusiga.

[Kantav ja Tolmu-Tõend]: ümmargune müts ladustamise kasti, mille ülemine kaas ja käepide disain on mugavam kaasas kanda.Kvaliteetne topelt avamine lukuga kaas saab kergesti isoleerida tolmu.Ideaalne pere ja puhkuse kasutamine.

[Suure Mahutavusega Storage]: müts konteineri suurus on 43x43x26cm/17x17x10in.Ringi suure mahutavusega disain müts kast on väga mugav ladustamiseks suured kübarad ja saab hõlpsasti hoida erinevaid vildist mütsid, päikese, mütsid, rand, mütsid, laia äärega kübarad, kauboikaabusid, kauboikaabusid või pesapalli mütsid.

[Multifunktsionaalne hoiukarpi]: müts ladustamise kott, mille kaaned on mitte ainult sobib ladustamiseks, mütsid, vaid ka pehmed mänguasjad, riided, kindad, sallid, baby esemed, rätikud või tekid.Multifunktsionaalne ladustamise kott vastab teie eri ladustamise vajadusi.

[Elastne Fikseeritud Rihma Disain]: sees vildist müts ladustamise konteiner on projekteeritud kahe elastne fikseeritud rihmad, mida saab ideaalselt fikseerida müts ja vältida müts jama ajal läbi protsessi.

Peamised Omadused:

Nähtav Aken: on läbipaistev nähtava aken küljel müts kasti, mis võimaldab teil teada, ladustamise sisu ja on mugav kergesti välja võtta müts soovite kanda.

Kokkupandav ja ruumisäästlik: Ta saab kokku ja lihtne hoiustada, kui te ei kasuta kokkupandav ladustamise kasti.See on hea abimees ruumisäästlik hoiustamine.

Kirjeldus:

Toote Nimi: Müts Box

Lõng: Tundsin Kangast

Värv: Hall

Kasuta Funktsiooni: Müts Ladustamine, Mänguasi, Ladustamise, Riided Ladustamine, Mitmesugused Storage, jne.

Suurus: 43x43x26cm/17x17x10in

Kaal: 0.4 KG/14OZ

Märkus:

1.Volditud karbid saab taastada oma optimaalne kuju, täites või õrnalt triikimine, et eemaldada kortsud.

2.Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

3.Palun lubage kerge mõõde erinevus on tingitud erinevatest käsitsi mõõtmine.Täname oma arusaamist.

1xHat Box

Suure Mahutavusega ,Hall,Tolmu-Tõend,Kokkupandav,Kaasaskantav

sku: k4320

Funktsioon Varuta
Tüüp Kirjaalused & Konteinerid
Päritolu Mandri-Hiina
Toode Riided Korraldaja
CN Guangdong
Kasutamine Riietus

Kliendid, Q & A

avatar

Punktid vastavalt kirjeldusele, väga rahul ja ma panin teises järjekorras. Tänu müüja

avatar

Ma lihtsalt sain selle kiire tarne Itaalia . Armastus värv, ja ma arvan, et see on vastupidav, kuid vaid aeg saab öelda. Tänud

avatar

Väga lai, ma tõesti nagu oma võimsust

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…