3 In 1 Auto Keraamiline Kate Värvi Vaha Värvi Kattega Detail Spray-Laiendada Hüdrofoobne Vaha Scratch Remover Kaitse Värvi Hooldus

0 Reitingud
€6.78 €13.58

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte:

1.Hea Läike ja Kõvadus: Meie auto üksikasjalikult kit funktsioone söögi looduslik vaha rikas karnaubavaha, mis on raske ja looduslik vaha, mis loob hea läike ja karedus teie auto pinnale.See vaha aitab ka, et vältida kriimustusi, pleegib ja tolmu.

2.Säilitada Oma Auto Ilu: Säilitada esialgse värvi ja läike värvi meie auto üksikasjalikult komplekt.Vahatamine kaitseb teie auto UV-kiirguse, mustuse ja vee, ning keeldub vanus värvkatte.

3.Särav Läige: vaha selle auto üksikasjalikult kit annab oma värvi pinnale särav ja sädelev sära.See toob välja parim oma värvi kvaliteeti ja rikkust, luues suurepärased ja muljetavaldav mõju.Oma sõiduki peegeldab ümbrus nagu peegel, väljapanek stiilne ja kaasaegne stiil.

4.Sile after wax: See auto üksikasjalikult komplekt teeb sinu auto on tunne, nagu silk.See sisaldab kõrge kvaliteediga tooteid, mis toidavad teie auto pinnale.Vaha hülgeid sära ja loob sile kiht, mis tõrjub vett ja mustust.Auto näeb välja hämmastav ja viibimise puhas kauem.

5.Vastupidav Uv-Kiirte : Anna oma auto makeover selle auto üksikasjalikult komplekt.Hotellis on poola, mis taastab algse värvi ja heledust, auto värvi.Vaha annab sügava läike ja sileduse, mis muudab teie auto paistma.Vee libiseb vaevata maha, jätmata plekke või kaubamärgid.

Kirjeldus:

Anna oma auto ultimate shine see polisher, mis kasutab high-end karnaubavaha, et suurendada värvi ja läikiv auto.Vaha kaitseb ka oma auto UV-kiirguse, mustuse ja tolmu ning muudab vihmavesi libiseks kiiresti.See polisher on kõrge temperatuur-vastupidavad, mentaliteedi-ja kulumiskindla, nii et see kestab kauem ja hoiab ära kriimustused.Ärge oodake, vaha, enne kui on liiga hilja ja näidata välja high-klassi temperament auto see polisher.

Kirjeldus:

Nimi: autode poleerimine komplekt

Peamised Ülesanded: Kokku hydrophobicity, anti-UV, anti-vananemine, kauakestev kaitse.

Net Sisu: umbes 200g

Kasutada Asukoht: Alles pinnal auto värvi materjalid, palun ärge kasutage pinnale mitte auto värvi materjalid.

Pakkeleht:

Crystal Pruun Vaha*1

Spetsiaalne puhastus-rätik*1

Spetsiaalne puhastus-sponge *1

Märkus:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.Aitäh!

2. Tänu käsitsi mõõtmine, mõõtmine, kõrvalekalle 1-3cm on lubatud.

sku: k23147

Toote Maht Crystal Vaha
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…