Klaas Rasvane Film Cleaner 100 ml Õli Rasvane Film Eemaldaja Vedel Klaas Õli Film Esindaja Sõidu Ohutust Kosmeetiline Peegel

0 Reitingud
€6.89 €13.76

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

See mugav lahendus tõhusalt eemaldab vee laigud ja ikka saast oma tahavaatepeeglid ilma probleemideta.Lihtsalt kohaldada ja loputa veega selge ja takistusteta vaade.

Tehnilised andmed:

Toote nimetus: Oil film eemaldaja

Toote maht: umbes 100ml

Kohaldatava positsioon: Auto glass/home klaas

Kuidas kasutada: Pihustada ja pühkige eemaldada lihtsalt.

Pakkeleht:

1tk Õli film puhas esindaja

Vaata rohkem toote detailid

1.Täiustatud Nähtavus Booster: Meie Õli Film puhas esindaja tagab sõidu ohutust poolt kiiresti arveldus-nafta-filmi.See suurendab valguse läbilaskvusega klaasid, saades kristall-selge vaatevälja ees, isegi siis, kui nähtavus on halb.

2.Pingutusteta Puhastamise: Meie Auto Klaasi Õli Film Cleaner mugavalt eemaldab kõik õli film oma auto klaas, tagades selge nähtavuse.Selle väga efektiivne valem puhastab, jätmata vee märgid või pimestav silmad, mistõttu on must-olla kõik auto omanikud.

3.Lihtne Kasutada: hüvasti kangekaelne õli film auto klaas meie lihtne kasutada Õli Film puhas agent.Lihtsalt spray, puhasta ja loputa selge nähtavuse.

4.Mitmeotstarbeline Klaas Puhastite: Meie Õli Film puhas agent kergesti lahustab ja eemaldab rasuse film laia klaasist pinnad, sealhulgas windprotects -, akna -, uste -, kosmeetika-peeglid, ja tahavaatepeeglid.

5.Rasvased Film Eemaldaja Auto: See multifunktsionaalne tolmu ja õli film puhas agent saab tõhusalt eemaldada vee laigud, lindude väljaheite, õli, peitsi ja muud kangekaelne mustuse oma auto akna ja peeglid, taasloomine selge visioon ohutu sõidu.

sku: k25724

Toote Maht Õli Kile Eemaldaja
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…