Bassein Täispuhutav Lainelaua Hea Ujuvus Täispuhutav Lainelaua Ujuvad Lainelaua Käepide Vee Surf Keha Juhatuse

0 Reitingud
€2.82 €6.00

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bassein Täispuhutav Lainelaua Hea Ujuvus Tugev, Kandevõime Ujuvad Lainelaua Käepide Vee Meelelahutus Mänguasi

Unikaalne Disain: Võrreldes teiste sarnaste toodete, meie vee täispuhutav lainelaua pakub uudseid puu muster, mistõttu on pilkupüüdev ja lõbus lisaks igal suvel vee tegevus lastele.

Ohutu Materjal: Valmistatud kõrge-kvaliteet paksenenud PVC materjalist, meie täispuhutav lainelaua ei ole lihtne murda, tagada ohutu ja nauditav kogemus lastele, mille kandevõime on kuni 90kg.

Lihtne Kasutada: Meie täispuhutav lainelaua on kokkupandav, lihtne kaasas kanda ja salvestada kui seda ei kasutata.Samuti avanemisel ja deflates kiiresti, võimaldades kiusame vaba setup ja puhastamine.

Käepide Disain: Erinevalt teiste sarnaste toodete, meie lainelaua kaasas käepidemed, mida on lihtne kasutada.Ja, see toode on mõeldud koos keskenduma stabiilsuse ja toodab suur ujuvus.

Laialdaselt Kasutatakse: Ideaalne mõla basseinid, rand ja lõbustuspark pooled, see vesi floater annab lõputu meelelahutus lastele soojal suve jooksul.

Kirjeldus:

Ülim bassein aksessuaar värskendav ja lõõgastav suvel kogemus.Mis aitab täispuhutav lainelaua, naudid purustamine lained shallows.Tähelepanuväärne eeliseid täispuhutav lainelaua on tugevad, kandvad, hea ujuvuse ja ekstra pehme.Ergonoomiline käepide riputusaas disain, et suurendada haarduvust, lisada ohutuse ja juhitavuse, mistõttu on ideaalne välibassein isikud, ranna reisid, järve üritusi, jõe seiklusi, ja rohkem.Kokkupandav ja kompaktne suurus, meie täispuhutav lainelaua on lihtne teha, ja ei võta ruumi.Valmistatud kõrge-kvaliteet paksenenud PVC materjalist, meie täispuhutav lainelauad on vastupidav ja kompaktne tühjenedes.Nad kuiva kiiresti ja kergesti läbi oma suve reise.Lõbus puu-mustri disain lisab puudutus whimsy oma veega seotud tegevused.Seal on palju stiile valida, ja sa võid valida oma lemmik üks.Sobib lastele vanuses 2-14, mille kandevõime on alla 90kg.

Kirje Nimetus: Täispuhutavad Lainelaua

Materjal: PVC

Omadused: Peen Muster, koos Käepidemega, Kerged

Sobiv Vanus: 2-14

Kandevõime: 90kg

Suurus Andmed:

Pärast Inflatsiooni: 83cm x 62cm/32.68" x 24.41" (Ligik.)

Märkused:

Tänu valgust ja ekraani seadistus erinevus, elemendi värv võib veidi erineda pilte.

Palun lubage kerge mõõde erinevus on tingitud erinevatest käsitsi mõõtmine.

Pakett Sisaldab:

1 x Täispuhutav Lainelaua

sku: k194080

Mudeli Number PUUDUB
Päritolu Mandri-Hiina
Tüüp Täispuhutav Ujuvad Rida

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…