Ujuda Koolitus Vööd Vastupanu Elastne Vöö Koolitus Rihm Ujumine Tether Statsionaarse Turvavööga Benji Nöörid Vastupanu Ansamblid

0 Reitingud
€1.01 €2.48

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Ujuda Koolitus Vööd Vastupanu Elastne Vöö Koolitus Rihm Ujumine Tether Statsionaarse Turvavööga Benji Nöörid Vastupanu Ansamblid

Bullet Punkte: 1.【Kvaliteetne Rihm】elu poi sidemega on valmistatud kõrge-klassi polüester materjal, peen töö, vastupidav ja pika kasutusea, materjal on tugev, vastupidav, veekindel ja anti-hõõrdumist.

2.【Unikaalne Disain】Ujuda Tether kaasas lukk disain, mis on super lihtne välja võtta ja lindid on hea ja vastupidav.Samal ajal, see aitab parandada tulemuslikkust.

3.【Kasutada enesekindlalt】elu poi sidemega on seotud elu poi, ujumine on ohutu.Ja see on stabiilne ja praktiline, mistõttu ujumine rohkem tundma, ja see on kerge ja kaasaskantav, lihtne kaasas kanda ja kasutada.

4.【Lai Rakendus】Ujumine on ohutum open water, värvikas Ujuda Vastupanu Vöö paistab, muutes ujumine rohkem nähtav lifeguards, boaters, surfajad, jetid, kanuud, süstad, kanuud ja muu avatud vee sõidukid.

5.【Läbimõeldud Kingitus】Ideaalne elamu või professionaalse liigub, tapeedid punkte, et säästa ruumi, jne.Ujuda Lõõg on lihtsalt mõeldud selleks, et teha suuri kingitusi teie sõbrad, pere, naabrid, kolleegid, jne.

Kirjeldus:

Elu poi sidemega on valmistatud kõrge-klassi polüester materjal, peen töö, vastupidav ja pika kasutusea, materjal on tugev, vastupidav, veekindel ja anti-hõõrdumist.

Ideaalne elamu või professionaalse liigub, tapeedid punkte, et säästa ruumi, jne.Ujuda Lõõg on lihtsalt mõeldud selleks, et teha suuri kingitusi teie sõbrad, pere, naabrid, kolleegid, jne.

Kirjeldus:

Nimi: Ujuda Vastupanu Vöö

Kaal: 39g

Suurus: kokku vöö pikkus 115cm/44.58 aastal, laius 2,5 cm/0.98 aastal

Link on 60cm pikk ja 1cm lai

Materjal: PP

Pakkeleht:

Ujuda Vastupanu Vöö x 1

Märkus:

1. Erinevuste tõttu valgustus ja ekraani seaded, värvi kirje võib pisut erineda pildil.

2. Palun lubage jaoks tühised suuruse erinevused on tingitud erinevatest manual mõõtmise.

sku: k226364

Mudeli Number Ujuda Koolitus Vööd
Tugi Dropshipping/ Hulgimüük
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…