15ml Kauakestev Anti Udu Agent Defogger Unscented Tahke Defog Sukeldumise Maskid ujumisprillide kasutamine Klaasist Objektiiv Veealuse Prillid

0 Reitingud
€4.03 €11.19

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Hoidke oma tähelepanu kristall-selge visioon!Meie 15ML ujuda jõllitama anti-fog spray saab kasutada kuni 130 korda tagades sa kunagi ei jäta hetk basseinis.Sobib kõigile physiques, vältida lekkeid ja kergesti läbi.Lihtsalt kandke õhuke kiht peale kaitseprillid täielikku selgust.Ujuda julgelt!

Kirjeldus:

Nimi: anti-fog agent ujumine kaitseprillid

Koostis: Kondensatsiooniproduktid Soola/Ränihappega/Muudetud Silaan/Sulfaat

Maht: 15ml

Mõõtmed: 8.6*2.3*2.3 cm/3.39*0.91*0.91 tolli

Pakk nimekiri:

Anti Fog Spray Kaitseprillid*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Täpsem Udu Ennetamine: Meie anti fog spray ujumisprillide kasutamine funktsioone täiustatud nano-anti-fog tehnoloogia, hoides oma nägemus selge vesi katkematu ujumine kogemus.

2.Vastupidav, Anti-Fog Kaitse: hüvasti udune ujumisprillide kasutamine koos meie anti-fog spray!Tema pikaajaline ja stabiilne jõudlus talub kõrge ja madala temperatuuri, mistõttu on vastupidavad ja usaldusväärsed.A 15ML pudel saab kasutada umbes 130 korda, pakkudes suurepärast väärtust raha eest.

3.Ohutu ja Õrn: See anti-fog spray on sobiv inimestele, kellel on tundlik nahk ja silmad, kui see ei sisalda tugevatoimelisi aineid või ärritavad lõhnad.See on õrn sinu kaitseprillid ja oma nägu, mis võimaldab teil nautida lõbus vees meelerahu.

4.Täiustatud Kaitse: Meie anti-fog spray ujumisprillide kasutamine on kaasas mitu kaitset nagu rõngastihend, mesilaste plaaster, ja lekkimiskindlates kruvi pudel suus.Selle peen disain hoiab ära vedeliku leket ja on lihtne teha.Ideaalne lahendus udu-tasuta ujumine ja snorkeling.

5.Lihtne Taotlus: Saavutada selge visioon ilma probleemideta meie anti-fog spray.See on lihtne ja mugav kasutada-lihtsalt kandke õhuke kiht ühtlaselt ujumisprillide kasutamine.Nautige katkestusteta ujumine, ilma et oleks vaja loputada või oodata spray kuiv.

sku: k209569

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…