Laste Kaitseprillid Poiss Veekindel HD Ujumine Prillid Tüdrukud Anti-UV-Ujumine Kaitseprillid Bassein, Rand, Ujumine

0 Reitingud
€3.28 €4.70

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Meie shock-vastupidavad ja väga löögikindel PC läätsed, mis tagavad ohutu hoolduse ilma stimulatsiooni, samas professionaalne UV indeks kuni 400+ tagab maksimaalse kaitse kahjulike UV-kiirte eest.

Spetsifikatsioon.

Läätse materjal: poly

Tihend materjal: PVC

Peapael materjal: silikoon

Toote suurus: umbes 15x5cm/5.91x1.97 cm

Kaal: 100g

Pakk Nimekiri:

lapsed ujuda kaitseprillid*1pai

Vaata rohkem toote detailid

1.Kvaliteetne Materjal: Meie lapsed ujumisprillide kasutamine on valmistatud hoolikalt valitud PVC, mis on ohutu ja õrn sinu lapse õrna silmaümbrust.Nr ärritus või ebamugavustunne, vaid optimaalne kaitse ja mugavuse veega seotud tegevused.

2.Pehme ja Turvaline: Featuring šokk-vastupidav, mugav materjal, need lapsed ujumisprillide kasutamine ohutu ja mugav sobivus.Veekindel tihendus jõudlust on suurepärane ja sobib kõikidele näonaha tüüpidele, tagades muretu ujumine kogemus.

3.High Definition Vaatamisi: Varustatud väga löögikindel PC läätsed, meie lapsed ujuda kaitseprillid pakkuda selgeid ja poolläbipaistev läätsed High Definition Objektiiv maksimaalse veealune nähtavus, mis tagab teie lapse turvalisuse, samas indulging rõõmu ujumine.

4.Professionaalne Kaitse: Tagada, et sinu lapse silmad on ohutu nii veealuse ja kahjulike UV-kiirte eest, nende ujumisprillide kasutamine.Koos veekindel disain ja päikesekaitse professionaalne UV indeks kuni 400+, nad on täiuslik iga laps on aquatic seiklused.

5.Mugav Kasutamine: Kogemused kiiremini ja kiusame tasuta ujuda koos meie lapsed ujumisprillide kasutamine.Kiirus, disain, lihtne kohandamist ja pehme, mugav mälu tagasilöögi disain tagab ideaalse sobivuse.Objektiivi luku ja kiire tagasilöögi võime hoida kaitseprillid kuju maksimaalse jõudluse.

sku: k204950

Mudeli Number lapsed ujumine kaitseprillid
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…