Golf Tees Vähendada Vähem Hõõrdumist Stabiilne Pika Golf Tees Golfimängijad Tava Golf Koolitus Algajatele

0 Reitingud
€3.46 €6.29

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Tõsta oma golfi mäng meie suur-kvaliteeti pikk golf tees.Valmistatud firma neelava materjaliga, nende tees on võimalik hõlpsasti määrata peale oma klubi maksimaalse täpsuse.Sobib kõigile tasanditel, kasutades meie tees tähendab, et sinu oskused on nii täpne, kui viskamise.Parandada oma golf tasemel ja nautida mängu kergust!

Kirjeldus:

Materjal: Nahk

Selline meeldetuletus:

Selliste tegurite tõttu nagu monitori värvi temperatuuri, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, osa tooteid võib olla mõningane värvi erinevusi nende pilte.Värvid on aluseks tegelik toode!

Erinevad käsitsi mõõtmine, palun võimaldada väike suurus erinevusi.

Pakk Nimekiri:

Golf tees*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Usaldusväärne Materjal: Need golf tees on valmistatud kõrge kvaliteediga nahk, mis on mugav touch ja ei tuhmuma.Nad annavad teile high-end kasutaja kogemus ja kestavad kaua.

2.Vältida Kahju: Meie Anti-Kadunud Disain golf tees funktsioon selge viskamise ja kett, mille saab mugavalt kinnitada klubi.Takistab kahju või kuulub, mis võimaldavad teil keskenduda mängu ja suurendada oma nautimine.

3.Suurenenud Täpsus: Tänu oma firma imendumist funktsioon, omanik meie golf tees kasutab tugev magnetism, et turvaliselt hoida golf naelu paika.See muudab lihtne asendada või kohandada oma seisukoht, optimeerides teie mängides tõhusust ja parandada oma üldist tulemuslikkust kursuse kohta.

4.Revolutsiooniline Disain: Muuta oma golf rutiinne nende tees!Uuenduslik kuju tagab täpsuse nagu viskamise, mistõttu sa paistma muidugi unikaalne ja moodne stiil.Ideaalne mängijad, kes soovivad lisada mõned isiksus, et oma mängu.

5.Lai Kasutusala: Võtta oma mängu järgmisele tasemele nende mitmekülgne golf tees.Ideaalne amatöörid ja plussid sarnased, nende tees võib kasutada mistahes kursusele, või mis tahes konkurentsi, et parandada oma tulemuslikkust ja parandada oma golf kogemus.

sku: k138030

Sort Võra Tee
Materjal Plast
Mudeli Number Palli Tees
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…