Staadioni Tool On Kokkupandav Garden Camping Tooli Seljatoe Ja Istmepadja Kaasaskantav Bleacher Padi Kokkuklapitavad Juhatusel Padi Muruplatsidel

0 Reitingud
€15.79 €22.56

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Saada valmis mugav istudes kogemusi meie staadionil istekohti!Koos vastupidav ja kergekaaluline, see on ideaalne kontserdid, tribüünid, ja väljas tegevust.See on isegi mälu, et salvestada oma väikesed esemed.

Kirjeldus:

Materjal: 600D Oxford riie + pearl cotton 8mm

Suurus: umbes 44x44x44cm/17.3x17.3x17.3inch

värv: must punane sinine

kaal: 0.55 KG

Pakett Nimekiri:

1 x Staadion Istmepadja

Vaata rohkem toote detailid

1.Ergonoomiline Disain: See staadion asukoht tagab mugava istekoha kogemusi selle pehme polsterdus ja ergonoomiline disain.See võib olla ka lihtsalt ümber 2-inimese pink pad, mistõttu on mitmekülgne istekoha võimalus mis tahes sündmus või sündmus.

2.Kaasaskantav Disain: Koos sisseehitatud käepide, mis veavad, on meie staadioni asukoht on ideaalne-the-go mugavus.Plus, seljatoe tasku tagab lihtsa ladustamine oma , kuigi tagasi ladustamise tasku sobib teie suuri esemeid, nagu tekid, padjad, või pintsakud.

3.Vett hülgav Materjal: Valmistatud väga mustuse-ja vastupidav 600D Oxford kangast ja pearl cotton, see staadion iste on ette nähtud taluma kulumist, kui hoiab sind jahedas ja mugavalt.

4.Kaasaskantav kanda: Nautida istekoha, kus sa lähed meie staadionil istekohti.Kerge ning kokkupandav, nad on lihtne ladustada ja vedada, mis annab teile ülima mugavuse jaoks on kõik väljas või siseruumides sündmus.

5.Mitmeotstarbelised Pingid: Ideaalne kontserdid, tribüünid, ja väljas tegevust, meie staadionil istekohti pakkumise ületamatu mugavust ja tuge.Plus, nad on mitmekülgne piisavalt võtta, telkimine, kalastamine, rand trips, ja rohkem.

sku: k160685

Murra No
Koos Pull Sööt Salve või Mitte No
Koos Ülestõstetav Seljatugi või Mitte No
Koos Lamp Omanik või Mitte No
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…