80Pcs Must Multi-Suurus Mere Rod Juhend Sõrmus Komplekt Roostevabast Terasest Keraamilise Meelitada Traat Ringi Juhend Raudtee Replacement Kit

0 Reitingud
€9.90 €11.93

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

[Varda Otsa Remont Komplekt, Suurus] Kalapüügi Otsa Remont Komplekt on suur valik Rod Nõuanded, mis sobib erinevaid rod suurused. 1.8x6mm x 10, 2.0x6mm x 10, 2.2x6mm x 10, 1.8x8mm x 10, 2.0x8 x 10, 2.2x8mm x 10, 2.4x8mm x 10, 2.6x8mm x 10; Täita oma erinevaid vajadusi.

[Vastupidavast Materjalist] Rod remont kalapüügi komplektid on valmistatud kvaliteetsest roostevaba terasest raam ja kulumiskindel keraamika-rõngas materjal, mis on tugev ja vastupidav kasutada, võib olla sa pikka aega; rod juhend asendamise vihjeid remont kalapüük poolakate, et ei tööta hästi, ja sa saad hea kalapüük masti, mis võib töötada jälle hästi.Praktiline ja kaasaskantav muudab täiuslik vahend kalapüügi armastajad!

[Lihtne Paigaldada Ja Store] Remondi oma rod kiiresti ja lihtsalt ükskõik, kus sa oled koos Varda Otsa Remont Komplekt.Tee lihtne ja kiire remondi oma otsa tops.Plastikust kasti pakend, see on mugav hoiustada ja transportida.

[Praktiline Komplekt] kerge disain ja anti-tangling raam on väga sobivad kõige liiki õngeridvad; kalapüügi-rod juhendid kavandatud piki põhja pool õngeritv aitavad kontrollida tamiil hästi, vältides tamiil alates keerates ,mis aitab oluliselt vähendada võimalust, et kahju, et tamiil,nii et sa ei pea võitlema keeratud tamiil uuesti.

Värv: Must

Materjal: roostevaba teras+keraamiline

Pakendi Sisu:

80 x mere ja kalapüügi juhendis ringi

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k163245

Magnet Kalapüük no
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…