1tk 3 Punktides Plastikust Raske Sööt Luya Sööt Mino Sööt Simulatsiooni Pliiats Plastikust Võlts Nagu Sööt Fihsing Landid Trackle

0 Reitingud
€1.01 €1.59

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Omadused:

Projekti pikkus 10,5 cm ja kaal 14g teha see sööt sobib Luya kalapüük.Selle suurus ja kaal kergem visata, tegutseda, ja vallandada kala hammustab, tõhususe parandamine kalapüügi.

2. Kolm osa disain muudab see sööt rohkem paindlik ja realistlik.Iga segmendi saab vabalt liikuda teiste osadega, mis võimaldavad simuleerida ujumine rüht päris kala.Selle tegevuse mõju võib meelitada rohkem kala tuleb kiusatus võtta sööt.

3. Valmistatud plastikust raske sööt, see on suurepärane kulumiskindlus ja sitkus, ja see ei ole lihtsalt deformeerunud või kahjustatud.Selle struktuuri ja materjalid tagavad pikaajalise kestvuse, võimaldades teil nautida rõõm kalapüük pikemaks ajaks.

4. Kui biooniline Mino disain muudab see sööt rohkem ahvatlev.See simuleerib välimus Mino kala kohta, sealhulgas andmed, nagu värvi, tekstuuri ja kuju, muutes kala ekslikult usuvad, et see on päris kala, suureneb tõenäosus, et kala on hammustamine konks.

5. Inspireeritud pliiatsid, välimus on väga sarnane päris pliiats.See on hea floatability vee ja saab simuleerida liikumine pliiats hukku ja ujuvad, meelitavad kala aktiivselt hammustada konks.

Tehnilised andmed:

Materjal: Plastik

Värv: nagu pildil

Päritolu: Hiina

Spetsifikatsioon: 10.5 cm, 14g

Pakend: pp kott + karp

Pakett Sisaldab:

Kala sööt * 1

Märkused:

1. Palun lubage 1-2 cm vea tõttu käsitsi mõõtmine.Täname oma arusaamist.

2. Monitorid kalibreerimata sama, punkt värv kuvatakse fotosid võib näidates veidi erinev tegelik eesmärk.

sku: k163708

Positsioon Ookeani Kalapüügi Paat
Brändi Nimi PCWFKEF
Kategooria Latika Sööt
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…