Autopesu Rätik Kiiresti Kuivav Auto Puhastamine Ekstra Pehme Lapiga Kõrge Vee Imendumise Autopesu Tarvikud

0 Reitingud
€2.11 €2.64

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Meie auto pesu kuivatamine käterätid on valmistatud kõrge-kvaliteet faux materjali ja coral fliis, tagades nr kriimud värvi.Võime puhastada väikeste või raskesti ligipääsetavate piirkondade, need rätikud on mitmekülgne ja puhastamiseks võib kasutada aknad, põrandad ja nõud.Masinaga pestav ning sobib masin kuivatamine, nad on ideaalne kõikidele teie puhastamist vajab.

Kirjeldus:

Kirje Tüüp: Auto Puhastamine Rätik

Toote materjal: nahk+ korall velvet

Toote mõõdud: 30*60cm/11.81*23.62 cm, 30*40cm/11.81*15.75 cm

Kasutamine: Pühkige oma auto, eemaldada mustust ja vett imada

Pakk Nimekiri:

Autopesu rätikud*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Pööratav Disain: See kuivatamist rätikuga autode omadused kõrge kvaliteediga faux materjal, sees pool ja pehme coral fliis, teiselt.Kui faux materjali, mis aitab eemaldada plekke ja kuiva pinna, samas coral fliis kuivab kiiremini ja aitab imada rohkem vett.

2.Õrn ja Tõhus: Need kuivatamine rätikud autod saab puhastada väikeste või raskesti ligipääsetavate piirkondade, põhjustamata kahjustusi värvi.Saate hõlpsasti puhastada see rätik, lisades puhastusaine ja veega.

3.Kaitsev Lahendus: Kaitsta oma auto pinnale, samas sundimatult eemaldades vee plekke, rasva, plekid ja karm meie kuivatamine rätikud.Enam kriimustusi või märgid maha jäänud!

4.Laialdaselt Kasutatud: Kasutatud puhastada väljast ja seest auto, nende kuivatamine rätikud autode jaoks on turvaline viis poola kõvade pindade, värvide ja lakkide valmistamisel.Nad teevad ka täiuslik käsi käterätik, oma kodu ja sobivad puhastus, põrandad, aknad, ja nõud.

5.Lihtne Puhastada: Need kuivatamine käterätid on valmistatud sünteetilistest kiududest, mis on raske ja mis on ette nähtud masinaga pesemiseks ja kuivatamiseks.Neid on lihtne puhastada ja seetõttu kesta pikka aega.

sku: k13787

Tüüp Ühise Tüüp
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…