auto wheel cleaner spray tõhus Metallist Rooste Tolmu Eemaldamise Spray tugev puhastus võimsus lihtne kasutada auto puhastamise tarvikud

0 Reitingud
€6.37 €12.73

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Taaselustada oma sõiduki rehvid koos meie rehv puhtamaks!Suurepärane puhastamine energiat ja õrn, tõhusaid koostisosi, see toimib imet velgedel, rattakilbid, piduri pidurisadulad, ja rohkem.Lihtne kasutada, professionaalse taseme tulemused mugavalt oma enda kodus.

Kirjeldus:

Toote suurus: umbes 7*17cm/2.75 x 6.69 tolli

Tehnilised andmed: 100ml

Sisaldab: pesuaine*1+käsn*1+riie*1

Bruto kaal: 148 g

Pakkeleht:

Auto Wheel Cleaner Spray*1tk

Märkus:

Kuna valgustuse mõju ja filmimine nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

Vaata rohkem toote detailid

1.Võimas Puhastus Võimsus: mis on Spetsiaalselt formuleeritud erinevatest koostisosadest on saadud looduslikest allikatest, meie unikaalne segu wheel cleaner eemaldab tõhusalt kangekaelne mustus, tahm, piduri tolmu, ja tee praht.

2.Mugav kasutada: Lihtsalt spray, leotada ja ära pühkida mustus, tahm ja piduri tolmu lisada käsnaga ja lapiga.See sujuv protsess tagab puhta rattad ei aja, kõrvaldades vajadust tüütu ja aeganõudev puhastamine.

3.Õrn ja Tõhus: "Meie Auto Wheel Cleaner Spray on õrn, kuid tõhus, mistõttu on ohutu kasutada sulam, kroom, värvitud, ja iga tüüpi ratast.- Hoolikalt valitud koostisosad tagavad see puhastab, ilma kriimustada või dulling pinnad.

4.Lai Kohaldatavus: oma paindlikku valem, meie Auto Wheel Cleaner Spray tõhusalt töötab laias valikus auto pinnad, sealhulgas veljed, rattakilbid ja piduri pidurisadulad.

5.Suurepärane Kingitus: Tõsta oma auto puhastamine mängu meie Auto Wheel Cleaner Spray.Kingitus oma lähedastele võime saavutada professionaalse taseme tulemusi, kodus, muljet avaldav kõik läikiva rattad, mis särama nagu täiuslik.

sku: k11301

Elemendi Läbimõõt 0.00inch
Brändi Nimi vvcesidot
Toote Kaal 150g
Toote Tüüp Kohapeal Rooste & Tõrva Spot Remover
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Laius 7cm
Toote Maht 100ml
Materjali Tüüp ABS
Toote Kõrgus 4cm
Mudeli Nimetus Auto Car Wheel Cleaner
Erilised Omadused Auto Rehvi Puhtad Ained
Kirje Pikkus 17cm

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…