Rahustav Drum Mänguasjad Lõbus Pihuarvutite Löökpillid Vahend Koputama Mänguasjad Ainulaadne Multifunktsionaalne Dekoratiivsed Desktop Kaunistused Lõõgastav

0 Reitingud
€0.84 €2.27

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Tutvustame Zen Koputama Mänguasjad - kerge ja vastupidav viis kasutada oma sõrmi.Anda endale ja teistele soe ja sõbralik tundeid koputab nende mänguasjad.Ei vigastada ja täiuslik saatmise õnnistusi ja häid mõtteid.

Kirjeldus:

Toote materjal: ABS

Toote suurus: umbes 6x4.5x4.1cm/2.36x1.77x1.61 cm

Toote kaal: umbes 40g

Laadi nõuanded:

1. Põhjustel, nagu monitori värvi temperatuuri, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, võib esineda kergeid värvi erinevusi pilte mõned tooted.Värv on teema, et tegelik toode!

2. Palun lubage kerge suuruse erinevused on tingitud erinevatest manual mõõtmise.

Pakkeleht:

1* Auto Ajutise Parkimiskaardi Plaat

Vaata rohkem toote detailid

1.Mugav Löökpillid: Ideaalse suurusega, käsi-löökriistad vahend on-the-go muusikud, koputage, et võita ja nautida rütm on kõikjal, kus olete koos oma kaasaskantav ja kergekaaluline.

2.Lõbus ja Sõbralik: Need küljest löökpillid funktsioon cute cartoon kujunduse, et anda inimestele soe ja sõbralik tunne.Mustrid ja värvid on väga armas ja sobib igas vanuses inimestele.Naudi mängib muusika, kus on nende armas vahendeid.

3.Mugav Treening: Need küljest löökpillid olla hea kasutada vahendeid oma käe ja randme paindlikkust.Tabas see väike pulk või kasutage oma sõrmi, et töötada välja ja on lõbus, kuid seda teevad.Oma karge heli, võib pakkuda ka stressi leevendamiseks ja aitab hoida oma emotsioone stabiilne.See võib olla suurepärane kaunistama teie kodu või kontorit.

4.Vastupidav ja Usaldusväärne: Ehitatud vastupidavast ABS materjalist, neid käsi löökpillid kiidelda võrratu usaldusväärsuse.Lootuspuiden ja karvadeta pind on peenelt lihvitud, et saavutada sile ja tasane end segamatult.Lisaks, nad on lõhnatu ja ehitatud taluma kulumist.

5.Too Õnne: Meie käsi löökpillid vahend muudab suur kingitus muusikasõpradele.Saada oma õnnistused ja mõtteid see ainulaadne ja ilus vahend, mis võivad nad koguda ja kaunistada oma ruumi.Toob õnne ja rahulolu oma elu selle loominguline ja lõbus kingitus.

sku: k109113

Drum Pad 5
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…