Bongo Trummid Täiskasvanute Löökpillid Vahend Lapsed Drum Muusikaline Mänguasi Armas Käsi Trumm Puust 2 Värvikas Muusikaline Sääred

0 Reitingud
€11.79 €16.84

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Tutvustame meie Lapsed Bongos koos vasara!Ideaalne kultiveerimismaterjali laste muusikaline talent ja väga Jõulud kingitus idee.Koos teravaid servi ja tehtud ei ole lihtsalt fade, saavad vanemad olla kindel, et nende laps mängib ohutult.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Bongo Trumm

Materjal: puit, ABS

Stiil: loomad, ookean, inimese nägu

Toote suurus: umbes 31x15x16cm/12.2x5.91x6.3in

Toote kaal: 800g

Pakkeleht:

1 x Bongo Trumm

2 x Sääred

Märkus:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.Aitäh!

2. Tänu käsitsi mõõtmine, mõõtmine, kõrvalekalle 1-3cm on lubatud.

Vaata rohkem toote detailid

1.Löökpillid Kontroll: stabiilse põhjaga ja selge seos, meie Bongo Drum vallandab oma sisemise rütmi erakordne jõudlus.Sobib igas vanuses, see tuleb koos vasara ja kindlalt fikseeritud pinnad ülemuse kontrolli löökpillid.

2.Tugev ja Turvaline: Valmistatud kõrge kvaliteediga puit ja ABS materjalist, see bongo drum talub pikaajalist kasutamist ilma kaotada oma hea kvaliteediga.Ta ei ole pikad servad ja on ohutu lastele ja täiskasvanutele.

3.Elav Disain: bongo drum ' s muljetavaldav disain uhke, särav ja kütkestav värvid.Suurepärane trükkimine ja värvimine protsess tagab rikas mustrid on alaline koht trumm, hoides seda pleegib pikka aega.

4.Pilkupüüdev Disain: Muljet oma lähedastega koos käesoleva bongo trumm on armas džungel loomad, mere olendid, ja inimeste näod muster.Oma erakordse heli kvaliteet ja atraktiivne muster muuta see täiuslik kingitus tahes eriline sündmus, nagu sünnipäevad, Jõulud ja palju muud.

5.Oskuste Arendamine: See bongo trumm on mitte ainult muusikainstrument, vaid ka õppimise vahend, mis aitab arendada käe-silma koordinatsiooni ja rütmi, suurendab laste loovuse ja kasvatab oma muusikalist annet, tähelepanu ja intelligentsust.

sku: k240758

Drum Pad 5
Mudeli Number Bongo Drum Lapsed
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…