Kitarr Mutter Failid Professionaalne Luthier Vahendid Roostevabast Terasest Kitarr Remont & Luthier Vahendid Kitarri Tarvikud Kitarr

0 Reitingud
€13.33 €33.31

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

See vastupidav ja ilus kitarr kroonib faili on ideaalne säilitada kuju oma ukulele, mandoliin, või banjo.Koos teravaid nurki, see on õrn teie instrumente.Kompaktne ja mitmekülgne, see on suur naiste muusikud ja mahub kergesti oma gig bag.

Omadused:

Materjal: Teras

Toote Suurus: Umbes. 195 x 22 x 4 mm/ 7.67 x 0.86 0.15 x tolli

Pakett Sisaldab:

1 x Kitarr Fail

2 x Kaela kaitse leht

Vaata rohkem toote detailid

1.Suurepärane Lõng: Meisterdatud high-grade roostevabast terasest, meie kitarr faili on ehitatud viimase.Sile pind ja mugav käepide, see on ideaalne poleerimine ja tasandamine mis tahes tüüpi kitarr

2.Suurepärane viimistletud: Kogemus pingutusteta esitamise meie peen Kitarr Faili.Featuring suurepärane viimistletud ja nr pikad nurgad, see on mugav hoida ja lihtne kasutada.

3.Lai Taotlus: Saavutada optimaalne heli kvaliteet meie Kitarr Faili ideaalne kitarr, bass, ukulele, mandoliin, banjo, ja muud keelpillid.Täpselt pehmendab ja poleerimisvahendid, säilitades juhatuse terviklikkust.

4.Eriline must-Have: Teha Thanksgiving ja Jõulud rohkem meeldejääv oma kitarri mängimine sõbrad ja pere Kitarr Faili.See on must-olla vahend, mis aitab neil saavutada täiuslik , pakkudes suurepärast jõudlust oma armastatud vahendeid.

5.Lihtne teha: Meie Kitarr Fail on lihtne kanda ja kerge tööriist, mis aitab teil säilitada oma kitarr .Võtke see koos teiega ajal ja igal pool eest väljas hooldus.

sku: k201559

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…