Enya Magnet Rihma Kitarr, Bass, ja Ukulele - Quick Release, Ühe Käega Reguleeritav, koos Nahkne Tekstuur

0 Reitingud
€33.21

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

♫ SUPER KIIRE ja TURVALINE: Kui MS1 kitarri rihm on mõeldud muusikud pidevalt häiris vaeva paindeid ja kinnitamine traditsioonilised rihmad.MS1 kasutab super võimsad magnetid pandlad.Pael mees pandla, et rihm nuppu vahend.Seejärel viia naine lukk lähemale, nad automaatselt käsku, lisage, ja lukustada koos.Ja see saab olla ainult üksikelamu käsitsi.Nr muul viisil ümber.Super kiire, super turvaline.

♫ ÜHE KÄEGA KORRIGEERIMINE: Tavaliselt, sa pead minema läbi mitme meetmed, et kohandada pikkus kitarri / ukulele rihm.Seal sageli etapp stsenaariumid, kus aeg on pingeline, et sa reguleerige rihma pikkust, mis on kokku let-down.MS1 pakub ühe-käe korrigeerimine.Ühe pull lisada või pikkust lühendada rihm.Lihtne.Super Kiire.

♫ VÕTTA KOORMUS: bass, kitarr ja ukulele rihm mahub kuni 60kg (132lbs) kaalu, mis on, nagu ka rohkem kui 10 Les Pauls.MS1 ei ole mingit probleemi, võttes oma kitarri kaal kohta.Koormust kandvad tugevus on uskumatu.Super turvaline.

♫ HUBANE ÕLALE: MS1 magnet kitarri rihm pakub PU nahkne materjal, mis lisab hõõrdumist.Isegi kaela-sukeldumine kitarr, see võib ikka hoidke see pidev ja tihe.Keskmise laiusega paela hajutab surve, mis muudab selle mugavalt panna õlg, isegi siis, kui kasutate seda raskeima kitarrid.

♫ MUU INFO: pikkus MS1 on reguleeritav vahemikus 42.13 tolli (107cm), et 48.82 tolli (124cm).Laius rihm on 2.36 tolli (6cm).Kolm värvid kokku: Sinine, Must ja Kollane.Valida värvi sa eelistad.

sku: k389103

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…