5-30ml Mini Alumiinium Kork Suletud Ringi Pudelid Köök, Ladustamise Kasti Läbipaistev Toidu Kanister Hoida Värske Uus läbipaistev anum

0 Reitingud
€0.25 €0.51

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

5-30ml Mini Alumiinium Kork Suletud Ringi Pudelid Köök, Ladustamise Kasti Läbipaistev Toidu Kanister Hoida Värske Uus läbipaistev anum

Toote spetsifikatsioonid:

Materjal: Madal boorsilikaatklaasist

Maht: 5 ml, 7ml, 8ml, 10ml, 12ml, 15ml, 20 ml, 25ml, 30ml

Värv: Kuld, alumiinium kate

Toote omadused:

1. Kõrge kvaliteediga ehitus: See kontrollitud pudel koosneb kõrge kvaliteediga alumiiniumist korgid ja pudel asutused.Alumiiniumist kate pakub suurepärast tihendus jõudlust, et tagada sise-pulber tooted ei ole saastunud või niiske väljastpoolt.Lisaks sellele, et pudel keha on valmistatud tugevast ja vastupidavast materjalist, mida on võimalik kasutada pikka aega.

2. Mõõdukas võimsus: See kontroll pudel on mõõduka võimsuse ja sobib väga hästi hoidmine ja korraldamine erinevate pulbrilised pestitsiidivormid, nagu Maka pulber, valgu pulber ja Ganoderma lucidum kapslid.Selle võimsus on piisavalt suur, et salvestada piisavalt palju tooteid, ja piisavalt väike, et olla mugav kaasas kanda.Kas see on kodus või reisil, siis võib vastata teie vajadustele.

3. Pingeline tihendus: alumiinium kate kontrolli pudel annab hea tihendus jõudlust.Saate salvestada pulber toote sellisel purki koos täieliku usalduse muretsemata lekke või saastumise riski.Tihendi saab ka säilitada värskus ja optimaalse kvaliteedi sise-tooted.

4. Lihtne kasutada: lihtne ja lihtne kasutada.Alumiiniumist kaas saab kergesti keerata, et avada ja sulgeda, mistõttu on mugav saate kasutada pulber tooted, mida vajate, igal ajal.Pudeli suu on ka piisavalt suur, et lihtsalt valada ja läbi pulber ilma mis tahes jäätmete või hajutades.

5. Multifunktsionaalne disain: disain on väga mitmekülgne.See on mitte ainult sobib hoidmine ja korraldamine pulber tooted, kuid ka täite-kapslid ja tabletid.Te saate seda kasutada Maka kapsel pudel, hirvesarve kapsel pudel, Ophiocordyceps sinensis kapslid pudel, jne.Kas olete tegelenud spordi ja fitness, Hiina taimne tervishoiu või iga päev toidulisandeid, selle ladustamise pudel ja tank võib vastata teie vajadustele.

6. See kontrollitud pudel on teie ideaalne valik talletamiseks ja korraldamiseks erinevate pulber tooted.Selle kõrge kvaliteediga ehitus, tihe katmine, mõõdukas võimsus, lihtne kasutada, ja multifunktsionaalne disain tagab mugavuse, hügieeni ning kvaliteetse kaitse.Kas kodus või reisil, selle ladustamise pudel ja saab rahuldada oma vajadusi, mistõttu on see täiuslik kaaslane teie pulber tooted.

Tähelepanu:

1. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage erinevus 1-3cm.Täname oma arusaamist!

2. Tingitud erinevusi erinevate monitorid, pange tähele, et pilte ei pruugi kajastada tegelikku värvi projekti.

Pakett sisaldab:

1 * Kontrolli pudel

sku: k7691

Stiil Modern Stiil
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal klaas

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…