Köök Wrap Korraldajad Ja Ladustamine Wrap Dispenser Köögi Seinale Paigaldatud Wrap Kott Korraldajad ja Ladustamine Toidu Wrap Kott Säilitamine

0 Reitingud
€5.18 €6.48

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte:

1.Tasakaalustamata Vastupidavus: Valmistatud kõrge-kvaliteet PP ja TPR materjalist, need on hästi hooldatud hoida kotid korraldaja on vastupidav, veekindel ja tolmukindel, tagades tagatud teenuste elu ja ohutus oma toitu.

2.Lihtne Kasutamine: hüvasti tööriistad ja riistvara meie hästi hooldatud hoida kotid korraldaja.Kehtivad liim tagasi ja kinnitage see, et mis tahes sileda pinna jaoks probleemivaba paigaldus.

3.Enhanced Storage: suure läbimõõduga tipus, see on hästi hooldatud hoida kotid korraldaja saab hõlpsasti sobivaks 100 pp wrap varrukad, muutes oma köök tidier ja kättesaadavamaks.

4.Mugav Hoiustamine: Meie hästi hooldatud hoida kotid korraldaja tagab teie kotid jäävad puhtad ja kaitstud tolmu ja niiskuse eest.Avatud kaane disain, see võimaldab lihtne asendamine esemed nagu PP wrapid.

5.Mugav Lahendus: See on hästi hooldatud hoida kotid korraldaja võimaldab teil pingutuseta ekstrakti ja katkestas pp wrap ja muud esemed, ilma et oleks vaja kääre või nuga.

See Värske Hoida Kott Storage Box on sinu ideaalne toidu ladustamise lahendus.Lihtne paigaldada ja vaevatu, et eraldada objekte.Hooplemine kõrge võime, see võib takistada tolmu ja niiskuse sattumist, tagada garanteeritud eluiga ja ohutus oma toitu.

Tehnilised andmed:

Toote Nimetus: Värske Hoida Kotid Korraldaja

Materjal: PP+TPR

Toote mõõdud: umbes 15.5x15.5x7cm/6.1x6.1x2.76 tolli

Toodete Nimekiri:

1 x Värske Hoida Kotid Korraldaja

Märkused:

Palun lubage 0,5 cm/0.20 vigade tõttu käsitsi mõõtmine.

Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi punkt, loodan, et saate aru.

sku: k12139

Materjal Plast
Funktsioon Varuta, Öko-sõbralik
Kasutamine Tühi-tähi
Mudeli Number Köök Wrap Korraldajad
Päritolu Mandri-Hiina
Stiil Modern Stiil
Tüüp Kirjaalused & Konteinerid

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…