Seina Nõude Korraldaja Õõnes Chopper Riiul Ladustamise Riiul Köök Tarvikud Ventilatsiooni, Äravoolu Hammas Rooste-Tõend Eemaldaja

0 Reitingud
€9.76 €13.94

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Hoida oma köök korraldatud selle nõude omanik seina.See võib riputada igasuguseid nõusid, alates lusikad ja spatulas, et noad ja käärid.Omaniku eesmärk on vältida olukorda, nõud alates sega üksteist, ja on eriline protsess, värvi, mis on vastupidav ja lihtne puhastada.

Nimi: Seina Nõude Korraldaja

Materjal: raud + AS + traceless kleebis

Toote suurus: umbes 16 x 9.4x12cm/6.3x3.7x4.72 tolli

Kaal: 210g

Värv: kreem-valge + beež/obsidian roheline + kuld

Funktsioon: kööginõud ladustamine

Kindlaksmääramise meetod: isekleepuv

Stiil: seinale paigaldatud

Pakett Nimekiri:

Seina Nõude Märkmik *1

Märkused:

Kuna valgustuse mõju ja kaamera nurgad, värvi kirje ja, et pildil võib olla nüanss.

Tänu käsitsi mõõtmine, võib lubatud hälve toote suurus.

Vaata rohkem toote detailid

1.Köök Hoiustamine: Riputada kõik oma nõud kohta kaks eesmärki seista, kasutades S-konksud ja nautida küünte-tasuta paigaldus.Seda seina nõude abimees aitab säästa ruumi, köök ja võimaldab tõhus organisatsioon, mis teeb jahu prep imelihtne.

2.Praktiline Ladustamine: See toetab 5mm paks nõud, teeb koostööd erinevate lõikeriistad.Tema suur suu disain võimaldab teil salvestada mis tahes kujuga anum lihtsalt.

3.Kaitsev Funktsioon: See seina nõude korraldaja on madalam pool horisontaalne riba guardrail, mis takistab teie nõud allakukkumist ja kaitseb oma käed haiget saada.Nõud on samuti jaotatud piisavalt ei häiri üksteist.

4.Mugav: meie eriline protsessi värvi, meie seina nõude korraldaja on lihtne puhastada ja lõhnatu.Samuti on rooste-tõend ja vastupidav, nii et ta saab hakkama õli suits ilma igasuguste probleemideta.Lihtsalt niiske lapiga ja õrnalt pühi teen selle särama jälle.

5.Vett hülgav ja Puhas: See seina nõude korraldaja on kõik ringi hollowing välja disaini, mis võimaldab õhu ja vee liikumist, hoides oma nõud puhas ja hügieeniline.Teie pere tervis on sinu prioriteet.

sku: k12293

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…