Uued 360°Pöörlev Meik Harja Hoidja sahtliga Ketramine Nahahooldus Korraldajad Eemaldatav Kosmeetika Storage Box Double Layer

0 Reitingud
€12.80 €25.60

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

[Sobivad Size] suurus see meik harja korraldaja on 16 x 16 x 14 cm 6,3 x 6,3 x 5,5 cm.Esimesed 5 kupeed korraldaja pakub 360° pöörlev disain, saab panna erineva suurusega kosmeetika-või meik pintslid erinevatesse kupeed kui vaja.Teine sahtel abimees sobib ladustamiseks ehted, ehted, prossid või huulepulk.

[5 Kupeed Meik Harja Hoidja] See meik harja hoidja on topelt kiht disain pöörleva ladustamise ja sahtli ladustamine.Ülemise poole pöörlevad ladustamine kiht on jagatud 5 kambriga, nii et saate sorteerida ja ladustada erinevaid kaupu korrektsel viisil.Sahtel ladustamise alumine osa sobib pannes vähem kasutatavad elemendid, mistõttu on mõistlik kasutada ruumi, et vältida peegeldushäirete.

【Lihtne Puhastada】ülemised ja alumised kihid käesoleva nahahooldus korraldaja on eemaldatav disain, kui korraldaja saab tolmune, saab lihtsalt loputa see veega või puhastage seda niiske rätikuga.See on täiuslik ladustamiseks nahahooldus tooted, parfüümid, ilu tarvikud, meik pintslid ja muud tarvilikku, mida saate luua jama oma magamistuba öökapp, dušš või valamu kapp.

【Kõrge Kvaliteediga ABS】See meik harja hoidja on valmistatud kõrge kvaliteediga ABS, turvaline ja vastupidav, sile pind ja high-end luksus tekstuur, lisades, kvaliteedi elu, et oma tualettlaud.

[LAIA RAKENDUSTE] See meik harja korraldaja sobib igasuguste ruumide, mitte ainult ladustamiseks meik pintslid, vaid ka ladustamiseks koolitarbed, kontoritarbed ja nii edasi.Praktiline ja elegantne disain on ideaalne kingitus lapsed, pere, sõbrad ja erilised inimesed oma elu.

Kirjeldus:

See meik harja hoidja on eemaldatav 2-tasandiline disain top 360° pöörlev sahtli ja alumine sahtel sahtel.See on ideaalne sorteerimine nahahooldus -, parfümeeria, huulepulk või meik pintslid ja muud asjad, nii et hüvasti peegeldushäirete oma tualettlaud.

Võti Funktsioon:

3 Värvid Saadaval: See meik harja ladustamise korraldaja on saadaval 3 värvi saab valida, mis on koor valge, puhas valge ja heleroheline.Teil on võimalik valida vastavalt oma eelistustele, ja see võib segunevad ideaalselt oma kummut kujundusest.

Hoia Oma Kummut Laua Konditsioneer): See meik harja hoidja on kahekihiline, saate eri suurused, nahahooldus -, parfümeeria, huulepulk või meik pintslid.Samuti saate säilitada esemed, nagu kaelakeed, sõrmused või prossid.See võib täita oma eri ladustamise vajadusi, vältides täis tualettlaud.

Kirjeldus:

Toote Nimetus: Meik Harja Hoidja

Materjal: ABS

Värv (Ei Ole Kohustuslik): Kreem-Valge, Puhas Valge, Hele Roheline

Suurus: 16 x 16 x 14 cm 6,3 x 6,3 x 5,5 cm

Märkus:

1.Seal võib olla pisut erinevad pildi ja tegeliku värvi kauba.Me püüame oma parima, et näidata teile täpselt selle värvi.

2.Palun lubage kerge mõõde erinevus tingitud käsitsi mõõtmine.

1 × Double Layer Meik Harja Hoidja

Kosmeetika Meik Harja Cup,Kirjutusvahendi Hoidja,Double Layer Kosmeetika Korraldajad,5-Osaline Meik Harja Korraldaja,360° Pöörlev Meik Harja Ladustamise Omanik

sku: k7268

Kasutamine Tühi-tähi
Hulgimüük Tugi
Dropshippiong Tugi
Päritolu Mandri-Hiina
CV Tellimusi Tugi
Materjal Plast

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…