Komplekt 15 Pliiatsi Omanik ,Liim, Pliiats Omanik Õpetaja Tarvikud Töölaud Või Mis Tahes Pinnale

0 Reitingud
€9.84 €29.81

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Komplekt 15 Pliiatsi Omanik ,Liim, Pliiats Omanik Õpetaja Tarvikud Töölaud Või Mis Tahes Pinnale

Valmistatud kõrge kvaliteediga silikoonist, see pliiats omanik on vastupidav, paindlik ja kulumiskindel, tagab pikaajalise kasutamise.Iga laua pliiatsi hoidja on isekleepuvad tagasi, mis hoiab kindlalt, et enamik mitte-poorsed pinnad ja ei lange maha üldse, kui pliiats on välja tõmmatud.

Vastupidav liim toetus võimaldab teil lisada silikoon pastakahoidja kindlalt laua, arvuti, ekraan, tahvel, laud, peegel, lõikelauale, või mis tahes sileda pinna, ilma muretsemata selle allakukkumist.Alati hoida oma töölaual korraldatud.

Laua pliiatsi omanik võtab tekstuuriga disainiga, mis parandab oluliselt grip pen omanik ja paindlik disain mahutab pliiatsid erinevates suurustes.

Pliiatsi hoidja on täiuslik kaaslane kas teil on klassiruumis, kontoris või autos.See lihtsalt peab, et erinevatel pindadel nagu lauad, whiteboards, kaustad, seinad ja arvutid, et rahuldada oma vajadusi erinevates olukordades.

Säästa Aega : Kas sa oled õpetaja, õpilane, juhi või ameti töötaja, see sm omanik pliiatsi hoidja on igaühele midagi, pakkudes mugavust ja mugavus kõikidele kasutajagruppidele.

Värv:must

Materjal:Silikageel

Suurus:umbes 5,5 x 2 x 1,7 CM

Pakendi Sisu:

15 x Silikoon Pliiatsi Hoidja

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k12065

Materjal Plast
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…