Kudede Kasti Omanik Ladustamiseks Dekoratiivsed Näo Kudede Omanik Korraldaja Kudede Dispenser Koos Kaugjuhtimispuldi Hoidik

0 Reitingud
€13.51 €19.30

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Meie kudede kasti omanikule ladustamine annab teie töölauale loominguline vaadata, kuigi korraldamine praht.Turvaline ja vastupidav disain tagab see ei kesta kaua.Ideaalne nautida pärastlõunane tee aeg ja kergesti vahetatav kudede kasti.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Desktop multifunktsionaalne kudede box

Toote materjal: PET+ABS

Toote kaal: umbes 400g

Toode värv: läbipaistev hõbedane; läbipaistev hall hõbedane

Soe meeldetuletus: Toote mõõtmed/pildid on kõik mõõdetud ja on võetud käsitsi.Palun anna mulle andeks, sest väikesed kõrvalekalded.

Pakk Nimekiri:

Kudede kasti märkmik*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Stiilne Disain: See kude kasti korraldaja on loominguline vaatame koos vee ja lainete mustriga, paneel, mida ei ole kerge kaduma ja täis tekstuuri.Ta lisab puudutus elegants oma kodus või kontoris.

2.Anti-Slip Võimsus: koe kasti korraldaja annab mitte-tõsta suutlikkust, mis tagab, et see on stabiilne ja vaba alates segamise.Selle ümarate nurkadega ja lai suu oleks ohutu ja vastupidav kasutada.Saate ekstrakti kudede kergust muretsemata lohistades.

3.Täiustatud Vaatamise Kogemus: koe kasti abimees kaasas praktiline ja vastupidav mobiiltelefon omanik, mis võimaldab teil nautida oma lemmik näitab, ilma vaheajata.Ideaalne püüdmiseks üles näidendid samas indulging tass teed.

4.Tõhus Paber Juhtimine: hüvasti paber segadusega selle korraldaja.Selle läbimõeldud ja avar disain muudab see lihtne asendada paberrätikud erinevates suurustes.See abimees kõrvaldab vaeva ja tagab korralik kodu.

5.Tõhusalt Korraldada Desktop Prahi: Hoidke väikesed esemed nagu remote control ja muud knick-knacks kergust, kasutades meie kudede kasti korraldaja.Naudi puhas ladustamise lahendus hästi organiseeritud desk.

sku: k11002

Stiil Klassikaline Stiil
Kohaldatava Koe Eemaldatava Koe
Mudeli Number Multi Funktsiooni Kudede Box
Tüüp Kudede Kanister
Materjal Plast
Millega Meetod Rippuvad Tüüp
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…