Purple Marble Laua Mat Large Mouse Pad Laiendatud Gaming Mouse Mat with Non-Slip Alus Õmmeldud Eges Mousepad Arvuti Sülearvuti

0 Reitingud
€6.14 €8.78

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

【Elegantne Otsin】valime ilus ja populaarne mustrid ,mida kohaldatakse suurepärane trükkimise tehnoloogiat, mis tagab värvi elujõuline .See on hea laua ja office decor lisada mõned isiksus, et oma töökoha ja kodu.

【Opitimal Suurus】laiendatud desk pad pikkus on 35"x15.6"x0.12 tolli ( 89 x 40 x 3 mm), ühildub enamiku Arvuti / iMac / Sülearvuti .Pakkuda sujuv ja vaba liikumine, kui sa mängimine, töötamise või õppimisega.

【Pestav ja Lihtne Puhastada】, Et xxl hiirepadi on mõeldud pestav kangas materjal, tavalised plekid võib pühkida puhtalt märja rätikuga.Kui sa seda kasutada pikka aega, saate leota seda vees ja hõõruge see, väga mugav ja vastupidav.

【Non-slip Alus】allosas suur mousepad vastu mittelibiseva kummist materjali.Neid saab kindlalt töölaual, et hoida ära soovimatu lükanduksed, ka ei karda probleeme, millega kohandatakse.

【Suurepärase Kvaliteediga】gaming mouse pad on valmistatud pehmest siledad, vett hülgav kangas, pehme, mugav ja vastupidav touch.Servad desk pad on õmmeldud exquistely, see on keskkonna-sõbralik ja ohutu,saate kaitsta oma laua korralikult.

sku: k72205

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…