Photocard Varrukatega Värvilise Kaardi Film Photo Card Protector 50 Tk Veekindel Paksenenud Photo Card Protector Jaoks Polaroid Foto

0 Reitingud
€0.95 €2.62

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kaitsta ja korraldada oma kaarte ja fotosid oma kaardi külge.Piisava koguse kompaktne suurus, need varrukad on ideaalne-the-go kasutada.Valmistatud vee-vastupidavast materjalist, teie teemad on turvaliselt ja kuiv.Lihtne juurdepääs disain võimaldab kiire ja vaevatu sisestamise ja eemaldamise eri tüüpi ja eri suurusega kaardid ja fotod.

Kirjeldus:

Nimi:Photo Card Varrukad

Kogus: 24 niidid [50 lehte/pakk]

Mitmed sisemised lehed: 50 lehte

Tüüp: kaart kile

Stiil: ühe lehe

Pakkeleht:

50* Foto-Kaardi Varrukad

Märkus:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.Aitäh!

2. Tänu käsitsi mõõtmine, mõõtmine, kõrvalekalle 1-3cm on lubatud.

Vaata rohkem toote detailid

1.Lisada Elu ja Aktiivsust: Luua uimastamist isiklik kollektsioon mälestusi meie 50 tk photo card varrukad featuring värvi kaardi filmid.Muuta oma mälestusi arvesse isiklikku ja esteetiliselt meeldiv ekraan.

2.Murrangulisi Oma Kaardi Vaatamine: meie suur perspektiiv foto kaart varrukad, kogemus selge vaatamise ja detailne tekstuur tunnustust.Kaasaskantav ja kompaktne mugavuse.

3.Tõhus Kaardi Ohutus: kaitsta teie hinnalised mälestused muretu, sest need photo card varrukad on valmistatud PET-materjal, ideaalne tõhus, kulumiskindel ja rebenemiskindlast kaitse.Paksenenud konstruktsioon tagab vastupidavuse ja veekindluse, et hoida oma kaardid hästi säilinud.

4.Muretu Kaitse: Meie foto-kaardi varrukad ei kriimusta teie fotode ja on lihtne kasutada.Kergesti lisada või eemaldada fotod, ilma muretsemata nende libisemist või langevad välja.Hoidke oma mälestused turvaliselt ja organiseeritud meie kaitsev korter tasku disain.

5.Täita Oma Erinevaid Vajadusi: Need photo card varrukad on loodud, et rahuldada oma erinevate vajadustega, võttes arvesse eri liiki ja suurust, kaarte ja fotosid, sealhulgas spordi kaardid, Polaroid fotod ja iidol fotosid.Mitme värve valida, nad pakuvad ideaalne lahendus ohutult ladustada ja korraldada oma kalleid mälestusi.

sku: k7066

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…