100TK Padi Kotid, 78x98 tolli Paks Liikuv Mähis, Kotid jaoks Vaagnad, Taldrikud, Klaasid, Tassid, Kruusid, Juhatuse vaatamisväärsused

0 Reitingud
€6.43 €12.87

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kirjeldus

3 erineva suurusega olid mõeldud spetsiaalselt sobivad kõige standard suurus, tassi komplekti.See tähendab, et enamik teie õhtusöök plaadid, salat taldrikud, kausid ja klaasid mahub kenasti lihtne virnastamine.

Omadused

Lihtsalt lükake oma nõud ja prillid kotti ja lähevad, kergesti virnastatav; aitab muuta oma kolimisest frustratsioon-free.|Youll saada pakett 100 tükki padi vaht lehed.Lehed on precut, ja ei ole vaja tõmmates peale nagu tavaline aukudega paketid.|See sort pack saab kasutada lehed või kotid annab teile kõik-ühes osta!See on kiirem, lihtsam ja tasuvam viis, kuidas kaitsta nõrku punkte! |3 erineva suurusega olid mõeldud spetsiaalselt sobivad kõige standard suurus, tassi komplekti.See tähendab, et enamik teie õhtusöök plaadid, salat taldrikud, kausid ja klaasid mahub kenasti lihtne virnastamine. |Iga vaht leht on tehtud Laiendatud Polüetüleen (EPE) vaht ja on põrutuskindel ja kriimustuskindel.Mõeldud ühekordne kasutamine; õrn kasutada neid kotti võib kasutada ikka ja jälle, suur väärtus.

- Värv teave: Valge.

- Materjali teave:.

Suurus teave: 25x20cm.

- Lihtsalt libista oma nõud ja prillid kotti ja lähevad, virnastatavad; aitab muuta oma kolimisest pettumust - tasuta.

- See sort pack saab kasutada lehed või kotid annab teile kõik - ühes osta!See on kiirem, lihtsam ja kulu - tõhusam viis, kuidas kaitsta nõrku punkte!

- See on põrutuskindel ja kriimustuskindel.Mõeldud ühekordne kasutamine; õrn kasutada neid kotti võib kasutada ikka ja jälle, suur väärtus.

Pakett Sh

100 x

sku: k29185

Feature1 Kotid
Päritolu Mandri-Hiina
feature6 liikuvad rahakotid
Feature3 Kotid
feature7 Paks Kaitse Wrap
Feature2 Wrapid
feature8 plaat pakkimine varrukad
Feature5 pakkige kotid
Feature4 padi kotid

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…