Verekotid Joogid,15Pc IV verekotid Halloween Dekoratsioonid, Tarvikud,veresäilituskotid ja Vastupidav, Lihtne Kasutada

0 Reitingud
€12.32 €15.79

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Verekotid Joogid,15Pc IV verekotid Halloween Dekoratsioonid, Tarvikud,veresäilituskotid ja Vastupidav, Lihtne Kasutada Pakett sisaldab: 15 korduvkasutatavad tühi Halloween blood kotid (11.5 Fl Oz/350 ml), 15 valikuline veregrupp kleebised, 15 joogi klambrid ja 1 60ml süstla abil lihtne täitmine.

Tervislik Materjal: vere kotid joogid on tehtud toidu kvaliteediga materjale ja saab vedelikuga täidetud, et jäljendab vere värvi, nagu sooda vesi, tarretis, mahla, jne.Top iv kotid joogid on eel löödud auk, mida saab kergesti riputada kõik laua kaunistamiseks.

Halloween teema: Halloween Blood Pack saab kasutada Halloween isikutega, Halloween õudusfilm päev isikud, teemastatud isikutega, proviisor Halloween isikutega, zombie isikutega, kooli lõpetamist poolte õde lõpetamist poolte või sünnipäevi.

Mugav kasutada: vere kott juua kotid on toru, mis saab täis, ja sa võid ka kasutada seda toru, kui joomine.Pärast täidise kasutada clip-tüüpi korgiga, et vältida mahavoolanud toode kokku.Sobivad veregrupp kleebised saab kasutada, et valida a veregrupp, mida saab kohandada oma sõbrale.

Õigeaegne kättetoimetamine: kui teil on küsimusi õendusabi lõpetamist pool tarvikud, palun võtke meiega ühendust ja meie tegeleme see teile 24 tunni jooksul.

Värv: läbipaistev

materjal: plastik

Pakendi Sisu:

1 x Veri Kott Partei Teenetemärgi Komplekt

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k11029

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…