Messing Magnet Hõljuv Lõhn vastupidav Põranda Äravoolu Anti korrosiooni, Kuumuse vastupidav, Lihtne Hooldada Köök

0 Reitingud
€3.62 €7.10

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Omadused:

OOTDTY

Täiesti uus ja kvaliteetne

Avasta võimu meie Magnetic Levitation Anti lõhn Põranda Äravoolu Valmistatud kõrge kvaliteediga messing, see uuenduslik disain takistab efektiivselt levitada ebameeldivat lõhna, tagamine ja puhta keskkonna oma kodu või äri.

Meisterdatud korrosioonikindel messing, meie põranda äravool on ehitatud taluma kõrget temperatuuri ja annab pikaajalise vastupidavuse.Selle kergesti puhastatav konstruktsioon ja reguleeritav veevool teha see mitmekülgne valik igale tüüpi põranda äravoolu süsteem.

Mõeldud tarbijatele, kes hindavad funktsionaalsust ning meie Anti lõhn Põranda Äravool on ideaalne homeowners, hotelliomanikud, ja neile, kes vajavad usaldusväärset lahendust.Hüvasti soovimatu lõhnad see visuaalselt kaunis toode, mis suurendab vaba ruumi.

Installige see mitmekülgne põranda äravool, köögid, vannitoad, pesuruumid, ja rohkem, et tõhusalt takistada selle levimist ebameeldivaid lõhnu.Kas see on kodus või kaubandusliku seaded, meie toode tagab õhu luua meeldiv keskkond kõigi jaoks.

Tõsta oma ruumi, kus meie Anti lõhn Põranda Äravoolu Mitte ainult see kõrvaldada soovimatu lõhnad, kuid selle praktiline disain lisab mugavust ruumi.Kogemus ideaalne kombinatsioon funktsionaalsusest ja lihtne kasutada see peab olema lisaseade.

Tehnilised andmed:

Materjal: Messing

Värv: Galvaniseeritud Hõbedane, Must, Kolm Küünis Magnetic Peatamise (valikuline)

Pakett Sisaldab:

1 Korrus Kanalisatsioon

Märkus:

Palun lubage 0-1cm vea tõttu käsitsi mõõtmine.pls veenduge, et te ei pahanda, enne kui saate teha pakkumise.

Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Aitäh!

sku: k6711

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…