Kokkupandav Mop Kokkupandav Kopp Kopp Kaasaskantav Multifunktsionaalne Mop Valamu Koos Kahe Käepide Kraanikauss Telkimine Pakkumise Autopesula

0 Reitingud
€15.68 €26.13

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kirjeldus:

Omadused:

Vastupidav:vastupidav kandesang teeb lihtsaks, kui on täidetud.Täpse tila suunata veevool; sa ei jama käepideme alaosas võimaldab lihtsat ja kontrollitud valades.

Ergonoomiline Disain:See ainulaadne kaasaskantav pop-up disain sobib selleks, et hoida oma kodus, garaaž, või pakitud auto oma telkimis varustus.Koos rippuvad auk lihtne seinal.Salvesta rohkem ruumi, kui ladustamine.

Multifunktsionaalne:sobib koristamine, mänguasjade, suupiste, jää ladustamise ämber, Määrdunud riiete korvi, rand tassima Ka suur, telkimine, matkamine, piknikud ja kalapüük.

Lihtne Hoiustamine:Korduvkasutatav ja kergesti kaasaskantav.Vee-kopp on väga väike, pärast seda, volditud ja võtab väga vähe ruumi.Isegi sahtlid saab hõlpsasti salvestatud.võite kasutada seda oma RV.On hea partner väikesed ruumid.

Kvaliteedigarantii: toode kindlasti võita oma südame tema premium kvaliteet!Kui teil on mingeid küsimusi, palun võtke meiega ühendust.

Kirjeldus:

Materjal:ABS

Suurus:40*21*25cm

Pakett Sisaldab:

1*Kopp

sku: k14136

Pakiruumi Kokkuklapitavad Kohaldatav
Päritolu Mandri-Hiina
Funktsioon Öko-sõbralik, Varuta
Materjal Plast
Tüüp Ämbrid
Võimsus 10-15L
Keev Vesi Kohaldatav
Pakkumise Liik Laos Teemad
Mudeli Number Kopp
Tootmine Kokkuklapitavad Kopp
Murra Jah
Stiil Väljas

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…