Uus Stiil Suur Korter Mop Ise Wrnging Slaid Veetustamine Microfiber Põranda Mop Märja Ja Kuiva Mopiga Puhastamine Põrandate Kodu Puhastamise Tööriistad

0 Reitingud
€15.44 €30.89

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte:

1. Paranenud Mugavus: Saavutada puhas korruseid vaevata meie uuenduslik hands-free self-pesumasin korter mop.Glide kaabits üles ja alla mopp ilma painde alla, vähendades puhastamine aega ja vaeva.Naudi uue taseme puhastamist mugavus.

2. Kiire Imendumine: Eemaldage mustus ja tahm kergust, kasutades meie microfiber vee-kesklukustus mop.Oma tugeva adsorptsiooni ja pestav asendamine padjad teevad niiske mopiga imelihtne, kiiresti neelavad reovee ja sealt korruseid vahuveini puhas.

3. Sügavalt juurdunud Puhtuse Kohta: Microfiber Mopiga Põranda Puhastamine Mop on ideaalne sügav puhastus all mööbel ja väike ruum.Selle unikaalne õhuke mopp disain ja 360-kraadine paindlik pööramine oleks lihtne puhastada ilma kadunud igasugune surnud lõpeb.

4. Lihtne: leida ideaalne puhastamine kogemusi meie microfiber mopiga põranda puhastamise tööriist.Alumine plaat põrkab tagasi automaatselt, kui tõstetakse, tegutsevad mop saab lihtne ja vaevatu.Ülemise ja alumise käepidemed, mulgustamiseks ja mustus kraapides on sujuv.

5. Laialdaselt Kasutatakse: Kergesti puhastada kõik pinnad oma kodu meie Microfiber Mopiga Põranda Puhastamine pühkida.Kasutage seda keraamilised plaadid, puidust põrandad, põrandaliistud lauad, vannituba, köök, ja rohkem.See mop on ideaalne puhastamine kogu oma kodu.

Kirjeldused :

Puhastage oma puidust põrandad vaevata meie Microfiber Mop.Õhuke mopp konstruktsiooni iseärasused tugev adsorptsioon ja võimaldab teil lihtsalt asetage kaabits üles ja alla tõhusa puhastamise.Punch ja kraapima koos ülemise ja alumise käepidemed karmid plekke.Hoia põrandad puhas kergust.

Tehnilised andmed:

1. Nimi: Microfiber Mopiga Põranda Puhastamine mop

2. Materjal: roostevaba teras + microfiber

suurus:

Mop: umbes 32*10*125cm/49.2*3.9*12.5 tolline

Riie: umbes 32*10cm/12.5*3.9-tolline

kaal:

Mop: umbes 485g

Riie: umbes 20g

Pakkeleht 1:

1 X Microfiber Mopiga Põranda Puhastamine mop

2 X Riie

või

Pakkeleht 2:

1 X Microfiber Mopiga Põranda Puhastamine mop

3 X Riie

või

Pakkeleht 3:

1 X Microfiber Mopiga Põranda Puhastamine mop

4 X Riie

sku: k7184

Käepideme Tüüp Puhastus
Mudeli Number ise väänamise mop
Imendumine 10 sekundit
Tüüp Riie Kaas Tüüp
Kuju Ristkülik
Kuumutada Aeg (min) 1-2
Funktsioon Öko-sõbralik
Masti Materjal Plast
Materjal šenill -
Mopp Materjal Polüester
Kaal <2kg
Pea Kuju Korter
Pakend 10 Mopheads
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…